Hoşgeldin Canım

Güzel gözüne tatlı sözüne bahar yüzüne ahh kurban olduğum..

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Gökçe’nin yeni şarkısı Hoşgeldin Canım çıktı. Yine kıpır kıpır insanın kaynını kaynatan çok enerjik bir şarkı olmuş.

Gökçe’nin çok güzel bir enerjisi var, şarkılarını dinleyince gökten enerji yağıyor sanki. Yerinizden zıplayıp, deli gibi dans etmeye başlıyorsunuz.

Kasım ayında genelde insanı dertten derde sürükleyen şarkılarla dolup taşıyor piyasa. Aşk acısı şarkıları, kavuşamayanlar ayrılanlar almış başını gidiyor ama Gökçe ters köşe yaptı. Kavuşmalı, kelebek duygusu yoğun ve insanı aşka teşvik eden bir aşk şarkısı yapmış. Gökçe yılın 365 günü kış aylarında havanın saat 4’de kararmasına inat, güneş gibi aydınlatıyor ortalığı.

Gökçe diyor ki:

Sefasının cefasının

Boyunun posunun hastasıyım ah

Hele bir sokulup öperse

Yan yan yan yan yanmak lazım

Of of

Kasım’da aşk başka dedikleri umarım Gökçe’nin dediği gibi of of dedirtir bizlere. Gerçi Gökçe’nin şarkıları zaten hiç yaşlanmamak, hatta insanın en güzel yaşı gibi. Hani böyle 20’li yaşların sonlarında herkesin yaşadığı bir duygusal çöküş vardır ve o çöküşten sonra 30’lu yaşların başında kendinle savaşmayı bıraktığın ve derin bir nefes aldığın bir an vardır ya, işte ben o duygulara benzetiyorum Gökçe’nin şarkılarını.

Kendisi daima pozitif daima enerjik ve ilk gün neyse hala aynı kadın. Google’ye Gökçe kaç yaşında yazdım ve 42 çıktı, nasıl 42 olur diye şaşırdım çünkü kendisi 30’ların başında kendimizle barıştıktan sonra yakaladığımız o içsel huzur evresinde zamanı durdurmuş gibi bir hali var.

Gökçe güzel, şarkı güzel, Kasım’da yaşanan aşk bir başka güzel.

Linkleri buraya bırakıyorum. Son ses açıp, dans etmeyi unutmayın..

https://open.spotify.com/track/0vxILq8hq9Q0nv7mgdU3Ms?si=b00ed403e36442d3

https://www.youtube.com/watch?v=W8vBsqYWgpE