Gökhan Türkmen'den yeni şarkı: Bilmem

Gökhan Türkmen'in yeni şarkısı 'Bilmem' tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Gökhan Türkmen yine muhteşem bir şarkıyla çıktı karşımıza. Mahşer ve Seninle Ben şarkılarından sonra, yine duygularımızın en derinine dokunan 'Bilmem' isimli bir şarkı geldi.

Duygusal şarkı denildiği zaman akla ilk gelen isimlerden Gökhan Türkmen. En son Mahşer şarkısıyla bizi duygudan duyguya sürükledikten sonra bu kez Bilmem ile duygularımızın en derinine doğru yolculuk yaptırmaya geldi. Modern arabesk olarak tanımladığımız şarkılardan Bilmem. 

Sözleri oyuncu ve müzisyen Mert Carim'e ve müziği Gökhan Türkmen'e ait olan şarkının düzenlemesi Mert Carim-Gökhan Türkmen imzası taşıyor. Çatalca'da doğa harikası bir ormanda çekilen klibin yönetmen koltuğuna ise uzun yıllardır birlikte çalıştığı Murat Joker oturdu. Şarkının klibinde Gökhan Türkmen'e Leila Azimpour ve Oğuzhan Karademir dansları ile eşlik etti. Single kapak fotoğrafı ise Levon (Ali Babacanoğlu) imzası taşırken, sytling'i Arin Umut Öğmen'e üstlendi. 

Konu Gökhan Türkmen olunca hep beklentimin üzerinde şarkılar geldi. Son zamanlarda bir çok ismin lirik kliplerinin arkasına sığındığına şahit olurken, Gökhan Türkmen yine eşi benzeri olmayan muazzam bir klip ile çıktı karşımıza. Gökhan Türkmen'in her yeni şarkısı yeni bir duygu, her yeni klibi ise yep yeni bir yolculuk gibi. Bir şarkının kıyısına sığınmak isteyenleri aynı noktada buluşturan şarkıların sahibi Gökhan Türkmen. 

Şarkıyı dinlerken gözlerimi kapatıp kalbimin sesine doğru yol almak istedim. Gitsem varmayı umduğum yere varamayacak olmanın korkusuyla yüzleşmeyi göze almalıydım. Gitmesem hep bir keşke kalacaktı içimde. Bilmem böyle bir şarkı işte, gitmek ile kalmak arasındaki ince çizgide cambazlık yapmaya çalışmak gibi. Çok derin, çok ince ve her cümlenin sonunda bir uçurum başında buluyor insan kendini. 

Ah beni bir bulsaydın, bensizlikten korkardın diyor Gökhan Türkmen. 

İçi sızım sızım sızlayanlara gelsin.. 

Künye:

Lyrics: Mert Carim
Music: Gökhan Türkmen
Arrangement: Gökhan Türkmen / Mert Carim
Drum – Percussion: Tunç Çakır
Synth Bass, Keyboards, Synthesizer: Burak Irmak
Acoustic Guitar: Ahmet Faik Dökmeci
Solo Electric Guitar: Gökhan Türkmen
Electric Guitar: Alper Anık
Miks/Mastering: Feryin Kaya
Recording Studio: GTR DENEYEVİ