Evdeki Saat'in Yeni Şarkısı Çıktı: Kalkmam Gerek

Geçtiğimiz Haziran ayında dinleyicileriyle buluşturduğu albümü 'Huzursuzluğun Meyvesi' ile birçok listede yer bulan Evdeki Saat'in yeni şarkısı 'Kalkmam Gerek' tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Evdeki Saat iki yıl önce 'Uzunlar' ile girdi hayatıma. Pandemide en çok dinlediğim şarkıların başında geliyor hatta hala dilimde dönemeye devam ediyor. 'Uzunlar' şarkısından sonra Evdeki Saat yolculuğum 'Dibi Ne Kadar' ve 'Uyanmasam' ile devam etti.

Birbirinden güzel şarkıları geçtiğimiz Haziran ayında 'Huzursuzluğun Meyvesi' isimli albümle taçlandırdı Evdeki Saat. Özellikle Adana Köprü Başı şarkısını taşıdıkları noktayı hala şaşkınlıkla karşılıyorum. Bir cover şarkıya imza nasıl atılır görmüş olduk. Albümden sonra verdikleri 4 aylık bir moladan sonra bu kez 'Kalkmam Gerek' isimli şarkıyla çıktılar karşımıza. 

Kalkmam Gerek şarkısının sözü, müziği ve düzenlemesi Evdeki Saat'in vokalisti Eren Alıcı imzası taşıyor. 

 

Evdeki Saat şarkıları zor zamanlarda sığındığımız liman gibi hissettiriyor insana. Alternatif pop tarzıyla, sözlerin duygusallığı kombinasyon halinde hem duygularımıza hitap ediyor, hem de dans etmeye teşvik ediyor. Bilinçli yaşanan duyguların tadı var Evdeki Saat şarkılarında.

Kalkmam Gerek kendini bilen insanın kendiyle dertleştiği zamanlara çok yakışıyor bence. Kırılan bir kalbin, yıkılan bir hayalin, kaçan bir fırsatın peşinden ya da insanın kendine küstüğü bir gecenin sabahında dinlemelik bir şarkı olmuş.

Daha ne olacak başıma ne gelecek ve düştüm tamam şimdi kalkmam gerek diyor Evdeki Saat.

Düştüğü yerden kalkacak cesareti olan güçlü insanlara gelsin..