Esra Erol'da çıkan avukata açık mektup

Ama inanın o kadar kafam şişiyordu ki izlerken çoğu kez sesi kapatıyordum

Gülman Sumru Somer Gülman Sumru Somer

ESRA EROL’da Programı Avukatı
Sevgili Hülya Hanım;

Esra Erol’da programı hakkında daha önce de yazdım.

Arkadaşlarım; “ay o programı mı izliyorsun” diye dalga geçerlerken, Ben de; yalan dolan hayatların, karmaşık ilişkilerin ortaya çıkmasından, evden kaçan, madde kullanan gençlere yardımcı olan, kadınların, mağdurların yanında olan,insanları evlatlarına kavuşturan, bir program olduğu için merakla izlediğimi sevdiğimi yazmıştım.

Ve böyle programların olması gerektiğinden de bahsetmiştim.

Ama inanın o kadar kafam şişiyordu ki izlerken çoğu kez sesi kapatıyordum o ayrı.

Bağırmalar hakaretler fenalık geçiriyordum,sinirlerim tepeme çıkıyordu. E neden izliyordum; Yaşam Koçu olarak insan odaklı olduğum için meraktan izliyordum.

Ama şu son zamanlarda; Avukat Hülya hanımı takdir etmeme rağmen, konukları azarlamasından, tam olarak geçmişte neler yaşadıklarını irdelemeden suçlamasından, (bu insanların bazıları pskyatırlık, psikologluk bile olabilir) yayın öncesi sohbet ettiği konukların kendisiyle paylaştıklarından yola çıkarak yayın esnasında diğer tarafı dinlemeden yargılamasından ve en önemlisi son zamanlarda çok ama çok yüksek sesle bağırmasından ve bu davranışların o insanları gelecekte nasıl etkileyeceğini hiç düşünmeden davranmasından dolayı izlememe kararı aldım.

Benim sayemde izlemeye başlayan çoğu insan da...

E devamlı bağırmalarından sessiz izleyeceğime hiç izlemem daha iyi.

Artık konuklardan çok o bağırıyor, Esra’dan çok o soru soruyor. Ayrıca Esra Erol’un da Hülya Hanım’ın devamlı aynı soruları, kendi istedikleri cevapları alana kadar sormaları da bana fenalık getirtmeye başladı.

Ya bari siz sakin konuşun. Tamam yaşanan karmaşık ilişkileri biz de evde delirerek izliyoruz ama döver gibi, azarlar gibi gelen konuklara böyle davranma hakkını size kim veriyor anlamadım. Bence biraz daha sakin.

Orada çözüm odaklı bir program yapıyorsunuz. Gelenler ne kadar haksız olursa olsun onları bağırarak azarlamanızı size yakıştıramadım. ÜZGÜNÜM..

KAFAM ŞİŞTİ BEN GİDİYORUM

Daha sakin lütfen...