Efza'nın Yeni Şarkısı Çıktı: Dolunay Meditasyonu

Efza'dan yeni bir şarkı geldi: Dolunay Meditasyonu

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Efza'nın yeni şarkısı 'Dolunay Meditasyonu' Tamar Records ve GRGDN iş birliğiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Efza son zamanlarda yolumun kesiştiği en özünü bulmuş sanatçılardan biri. En yeni şarkısı 'Dolunay Meditasyonu' Efza hakkındaki düşüncelerimi daha da güçlendirdi. Kendini ve yolunu bulmuş bir sanatçının, muhteşem sanat yolculuğuna şahitlik ediyoruz hep beraber. 

Alternatif elektronik müzik esintileri ve kendi yazdığı sözlerin birleşimi, insanın ruhuna doğru yolculuk yaptırıyor. Şarkıyı dinlerken 5:17 dakika boyunca dünya duruyor ve kaotik hayatlarımıza minik bir mola vermemize yardımcı oluyor sanki. 

Dolunay Meditasyonu alışılagelmiş şarkılardan çok farklı. Bir sürü değişik duyguyu aynı anda hissettiriyor insana, öfke ve huzur gibi. İnsan olmanın içinde barındırdığı her türlü duygu ve düşünce bir şarkıda toplanmış sanki. Biraz da çığırından çıkmış bir ruhun dizginlenme sürecini hatırlattı bana. Bir nevi sakinleşip, özüne dönen bir insanın, iç dünyasına doğru yaptığı yolculuk gibi. 

Şarkıyı dinlerken, çok değişik duygu geçişleri yaşadım içimde. Bazı yerlerinde derin derin nefes aldım, bir diğer yerinde içim sızladı. 

Efza Dolunay Meditasyonu şöyle anlatmış: Savaş kadar derin izin, belki de bir barış kadar yakın, biraz kendinle kal. 

Kendine doğru yolculuk yapmak ve kendiyle baş başa kalmak isteyenlere gelsin.. 

Şarkının künyesi:  

Söz - Müzik -Düzenleme - Mix ve Sound Design: Efza

Mastering: Pieter Snapper

Kapak Fotoğrafı: Arif Sami Babat

Tasarım: Hümeyra Yılmaz