Doğa İçin Çal 12

Deniz Üstü Köpürür ve Kağızman

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Biz insanların doğaya verdiğimiz zararlar ortada. Nelere yol açtığımızı hatırlatmak ve bizleri bilinçlendirip, aklımızı başımıza getirmek adına 2011 yılında hayata geçirilen 'DOĞA İÇİN ÇAL' projesinin yeni videosu yayınlandı. Özellikle Deniz Üstü Köprü’yü duyunca çok mutlu oldum, çok sevdiğim bir eserdir.

Doğa İçin Çal 12 - Resim: 1

Bu yıl ki projede Demet Evgar var, Selçuk Balcı var, Ceren Gündoğdu var ama beni olumlu anlamda en çok şaşırtan Menajer Çağlar Tavşanoğlu ve Yönetmen Ahmet Can Tekin oldu. Yetenek dağıtılırken, fazla cömert davranılmış bence.

Doğa İçin Çal 12 - Resim: 2

Doğa İçin Çal 12 projesinde yer alan isimler:

Ahmet Can Tekin, Alâra Canay, Alaa Wardi, Alihan Samedov, Aslı Dumlu, Atlas Çoğulu, Aycan Yeter, Barış Cem Songur, Beste Dağdelen, Berat Efe Parlar, Bilge Kösebalaban, Çağlar Tavşanoğlu, Cemre Kabaş, Cengiz Berkün, Cenk Erdoğan, Ceren Gündoğdu, Cevher Aksoy, Demet Evgar, Devrim Altanay, Doruk Petekkaya, Ebrar Şahanlar, Ege Çakır, Emrah Karaca, Enes Yıldız, Eren Halıcı, Fırat Çavaş, Fırat Sobutay, Gökhan Başaran, Hande Yılmaz, Irmak Arslan, İlayda Su Çakıroğlu, İrem Özbey, Kaya Abdurrahman, Mahsun Karaca, Melek Kaya, Mert Tunçmakas, Murat Acar, Murat Aydın, Onur Tükel, Özgür Pazarlı, Seda Ekici, Selçuk Balcı, Sercan Sayar, Serdar Özer, Serdar Öztop, Tolga Bucan, Tuğra Yürük, Uğur Önür, Ünal Yürük, Yağmur Ün ve Yener Şahin.

Doğa İçin Çal 12 - Resim: 3

Yapımcılığı ve yönetmenliği Fırat Çavaş imzalı olan proje, her yıl çerçeveyi daha fazla genişleterek, bir çok ünlü insanı aynı projede bir araya getirmeye devam ediyor. Bakalım Doğa için Çal 13'de ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız. Şimdiden heyecanla bekliyorum.

Herkesin emeğine sağlık..

Video'nun linkini buraya bırakıyorum..

https://www.youtube.com/watch?v=ThsfNjsfWKg