Canozan'dan Yeni Bir Albüm: Aşkın Bu Sarhoşluğu

Canozan'ın yeni albümü 'Aşkın Bu Sarhoşluğu' tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Haberini aldığımdan beri en heyecanla beklediğim albümlerden biri Aşkın Bu Sarhoşluğu. Her yeni Canozan şarkısında heyecanlandığım gibi, albüm haberi de çok heyecanlandırdı beni. 

Albümde toplamda 3'ü düet olmak üzere 8 şarkı var, hepsinin sözü, müziği ve prodüktörlüğü Canozan imzası taşıyor. Albüme misafir ettiği isimlerden biri Deniz Tekin. Albümün çıkış şarkısı olan Aşkın Bu Sarhoşluğun'u birlikte seslendirdiler. Yakinen takip ettiğim ve sesini çok beğendiğim Billur Battal'ı 'Dans Et Benimle' şarkısına misafir etmiş Canozan. Bir diğer isim ise, 'Bu Gece Kal Yanımda' şarkısına beraber imza attığı Barçın. 

Canozan'ın ses rengine hayran olduğum kadar, tarzının sadeliğine ayrı bir hayranlık besliyorum. Sadece sanatçı kimliği ile varolan biri kendisi. Duygularını o kadar bilinçli bir şekilde ifade ediyor ki, çok duygusal olan şarkıları bile dağıtmıyor insanı. Güzel güzel dokunan ama dokunduğu yeri kanatmayan şarkıların sahibi Canozan. 

Aşkın Bu Sarhoşluğu da öyle bir albüm. Insanın biri sürü değişik duygusuna dokunuyor ama kanatmıyor, hatta adını koyamadığım tatlı bir huzur veriyor. Çok duygusal bir albüm aslında ama duygusal bir ağırlık bırakmıyor dinlerken. 

Hani bazen kendimize gelmemiz için birinden veya bir yerden gitmemiz gerekir ya, Aşkın Bu Sarhoşluğu kendimize gelirken elimizden tutan bir albüm olmuş. Duyguların dıştan en küçük haline, içten ise en büyük haline şahit oluyoruz bu albümde. Şarkı sözlerinin çok uzun olmadığı, duyguların küçük ifade edildiği ama etkisinin çok büyük olduğu bir albüm.

Albümün En'leri: 

En iç sızlatan şarkı: Kollarıma Dön Bebeğim

En özel şarkı: Evel Zaman İçinde

En duygulara tercüman olan şarkı: Aşkın Bu Sarhoşluğu

En aşka inandıran şarkı: Dans Et Benimle

Aşk sarhoşu olanlara gelsin..