Ali Beykant & Beyza Yiğit ve Tatlı Kız

Tatlı kız bak bana..

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Ali Beykant ve Beyaz Yiğit'in ortak çalışması 'Tatlı Kız' tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkı Avrupa Müzik etiketi taşıyor.

Tatlı kız biraz ayrılığı, biraz yorgunluğu, biraz pes etmeyi ve biraz birbirinden kopamayan ama ayrılmayı da başaramayan bir çifti anlatıyor sanki ama nedense şarkı bana çok tatlı geldi.

Her ne kadar ayrılıktan bahsetse de, şarkıdan buram buram gençlik ve ilk aşk enerjisi aldım. Şarkıyı dinleyince, ilk aşkım ve ilk aşk acım geçti gözümün önünden. O yaşlarda hem aşk hem de aşk acısının tadı bir başka oluyor. Sanırım ondan bu kadar tatlı geldi.

Tatlı kız iki genç aşığın aslında birbirlerini hala sevmelerine rağmen, birbirlerinden vazgeçme çabalarını anlatıyor. Hani bazen sevmek yetmiyor diyoruz ya, sevmenin yetmediğini anladığımız o ana yazılmış bir şarkı gibi. Beyza’nın sesinde ki o naiflik şarkıya çok güzel bir tat vermiş.

Hepimizin ilk aşkı özeldir ve her şeye rağmen saftır, naiftir. İlk aşk olduğu için, yoğun duyguların ve heyecanın arasında kaybolduğumuz olmuştur. Bu şarkının enerjisi bana ilk aşk heyecanını hatırlattı.

Şarkının sözü ve müziği Ali Beykant ve Beyza Yiğit’e ait. Düzenlenmesini Alaz Dedeoğlu üstlenmiş ve Mix/Masteringi Kadim Tekin imzası taşıyor.

Tatlı kız vesilesi ile Ali Beykant’ın diğer şarkılarını da dinledim, hepsi birinden güzel. Özellikle 'Sen Kere Darbe' favorim.

Ali Beykant ve Beyza Yiğit'e başarılar diliyorum ve ilk aşk anılarını depreştirmek isteyenler için linkleri buraya bırakıyorum..

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=BPCGockQDmE

Spotify: https://open.spotify.com/track/7drxlVHRDPggmxpIBToxHc?si=3e876c8a70e84bd6