Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Simge Tertemiz Sevil Uyar tartışması

İşte Benim Stilim 15. bölümünde Aslı Zen, Sevil Uyar'ın kombiniyle öğrencilere benzediğini söylerken Simge Tertemiz, Sevil'in kombininde gördüğü eksikleri söyleyince Sevil böyle giydirdiler dedi.

Simge Tertemiz Sevil Uyar'a patladı! Tarzın varsa...

Aslı bunun üstüne stil danışmanın mı yaptı bu kombini diye sordu. Aslı, Sevil'den evet yanıtını alınca stil danışmanına boşa para veriyorsun bu kombini ben bile yapardım, onun yerine git alışveriş yap dedi.

Sevil de ilk defa stil danışmanıyla çalıştığını ama bunun zararını görürsem düşünmeye başlayacağım dedi.

Sevil galalara daha fazla özen gösterdiğini bu yüzden vakti kalmadığını söyledi. Simge buna itiraz etti ve bizde önemsiyoruz hatta çocuğu olanlar var aramızda dedi.

Sevil benim dolabım senin kadar güçlü değil ve sizin butiğiniz var dedi. Simge ise reklam olmaması için ablasının butiğinden fazla giyinmediğini kendi dolabından ve sponsorlardan kombin yaptığını söyledi ve Sevil'e madem tarzım diyorsun o zaman tarzını göster dedi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

İşte Benim Stilim'de Esra Balamir, Simge Tertemiz'in kombinini mi çaldı?

İşte Benim Stilim'de Hatice'nin zor anları

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim'de Gizem Özdilli'den Neslihan Önder'e: Ayaklarını sıcak tut ki kafayı üşütme

İşte Benim Stilim'de kemer krizi

Ivana Sert sıcak denizlere indi