Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Gizem Özdilli'den Neslihan Önder'e: Ayaklarını sıcak tut ki kafayı üşütme

İşte Benim Stilim 2016 14 Ocak 2016 Perşembe günü yayınlanan 10. bölümünde Gizem Özdilli, Neslihan Önder'in kışın çorapsız gezmesini eleştirdi ve ayaklarını sıcak tut ki kafayı üşütme dedi.

Neslihan Önder'e şok: Ayaklarını sıcak tut ki kafayı üşütme!

Yeşim Erçetin ise Neslihan'ı uyumsuz bulduğunu, Neslihan'ın değişik bir tarzı olduğunu, fiziği güzel olduğu için yakışmış gibi durduğunu söyledi. Neslihan Yargıcı, Neslihan'a yorum yapmak istemediğini söylerken Hakan Akkaya, Neslihan'a giyim konusunda Allah sana akıl versin çok ihtiyacın var, dün verdiği puandan pişman olan Hakan Akkaya artık senin bir stilin olduğuna da inanmıyorum dedi ve Neslihan'ın zevksizliğinden çok sıkıldığını söyledi.

İvana Sert ise Neslihan'ın ruhu olmadığını, bunun kombinlerine de yansıdığını, karmakarışık olduğunu söyledi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor.

Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder