Abone Ol

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında bu hafta kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim 15 ocak eleme gecesinde ünlüler arasından kim elendi.

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi?

İşte Benim Stilim eleme gecesi TV8 ekranlarında 'bu hafta kim elendi ' sorusunun yanıtını verecek. İşte Benim Stilim galasında bu kez Neslihan Önder, İnci Pars ve Yeşim Erçetin eleme adayı oldular.

İşte Benim stilim 15 ocak eleme gecesinin konsepti Yeşilçam oldu. Konuk jüri koltuğuna ise Yeşilçam'ın iki önemli ismi Perihan Savaş ile Serdar Gökhan oturdu.

İŞTE BENİM STİLİM 15 OCAK ELEME GECESİ KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosundan geçen hafta ilk isim elenmişti. Bu hafta jürinin önüne gelen eleme adayları arasında geçen haftadan bildik bir isim var. O isim de Neslihan Önder. Onun dışında İnci Pars ve Yeşim Erçetin de eleme adayı oldular. İşte Benim Stilim jürisi performanslarına göre kimin eleneceğini belirledi. İşte Benim Stilim 2016'nın ikinci eleneni Neslihan Önder oldu.

NESLİHAN ÖNDER FOTOGALERİ


İşte Benim Stilim 2016 15 Ocak Cuma günü yayınlanan bölümde Aslı Zen, Hatice'nin ayakkabısının altında etiket kaldığını söyleyince Hatice zor anlar yaşadı. Hatice etiketini çıkarma konusunda zorluk yaşadı.

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? - Resim: 1

Sevil Uyar İşte Benim stilim jürisi önünden eşine seslenirken gözyaşlarına boğuldu. Sevil, "O benim her şeyim ben babamı küçük yaşta kaybettim o benim babam" diyerek ağladı.

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? - Resim: 2

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? - Resim: 3