Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Esra Balamir, Simge Tertemiz'in kombinini mi çaldı?

İşte Benim Stilim 2016 19 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan 14. bölümünde Elif Ece Uzun, Esra Balamir'in kombinini geçen hafta Simge Tertemiz'in kendisine atıp bu hafta yapacağını söylediğini iddia etti.

Esra Balamir, Simge Tertemiz'in kombinini mi çaldı?

Simge, Esra ile ortak arkadaşlarında bu kombini gördüklerini ve yapmak istediğini söylediğini, Esra'nın da bende yapacağım dediğini söyledi. Simge daha sonra bu kombinden vazgeçmeyeceğini ve Esra'dan daha iyi yapacağını söyleyerek Esra'ya meydan okudu.

Esra, Simge'nin çalıştığı stilistin kendi arkadaşı olduğunu stüdyoya kendisini ziyarete geldiğinde Simge ile çalışma kararı aldıklarını söyledi.

Jüri karşısına geçen Esra'ya jüri hiç beğenmediklerini söyleyerek şaka yaptı ve hepsi aynı anda yüksek puanlar verdi. Esra aldığı puanlar karşısında sevinçten havaya uçtu ve Simge'ye dönüp nispet yaptı. Simge'nin bu durum karşısında şaşkınlığı ise gözlerden kaçmadı.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.
Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

İşte Benim Stilim'de Hatice'nin zor anları

Neslihan Önder İşte Benim Stilim'e veda etti

İşte Benim Stilim'de Gizem Özdilli'den Neslihan Önder'e: Ayaklarını sıcak tut ki kafayı üşütme

İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya, Berna Öztürk'ün eteğini kesti!

İşte Benim Stilim'de İvana Sert'e kim tokat attı?

İşte Benim Stilim'de kemer krizi