Gündem

Kızılcık Şerbeti'nde Alev'den Pembe'ye şoke eden sözler: Darbe öyle yapılmaz böyle yapılır Kızılcık Şerbeti'nde Alev'den Pembe'ye şoke eden sözler: Darbe öyle yapılmaz böyle yapılır Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Alev, Pembe ve ailesine şok yaşattı. Çocuğu doğurmak isteyen Alev'in kararı herkesi şaşırttı.
İlber Ortaylı uyardı: İstanbul'un kalbini yok ettiniz İlber Ortaylı uyardı: İstanbul'un kalbini yok ettiniz Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, İstanbul'a yönelik uyarılarda bulundu. Ortaylı, "İstanbul çok kalabalıklaştı. Bu kalabalıkta Eyüpsultan kalmaz. Rami kalmaz. 18. asrın muhteşem bir kışlasıdır. Şimdi milli kütüphaneye dönüştü. Birçok yapı da yıkıldı. Ne olduğu belirsiz bir kriminal bölge yaratmak için İstanbul'un kalbini yok ettiniz" dedi.
Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a taraftardan soğuk duş Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a taraftardan soğuk duş Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıklayan Sadettin Saran'a sarı-lacivertli taraftarlardan tepki yağıyor. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Saran'ın yıllar önce sarı-lacivertli camia hakkındaki açıklamalarını ve Fenerbahçe'yi dava etmesini gerekçe göstererek Saran'ın başkan olmasını istemiyor
İsmailağa cemaatinde İsrail ile ticaret krizi: Cübbeli Ahmet Hoca o sözlere sert çıktı İsmailağa cemaatinde İsrail ile ticaret krizi: Cübbeli Ahmet Hoca o sözlere sert çıktı İsmailağa Cemaati arasında İsrail ile ticaret kavgası yaşanıyor. Cemaatten İsmail Hünerlice, İsrail ile ticarette sorun olmadığını ifade ederken Cübbeli Ahmet ise tepki göstererek, "Yahudiye menfaat verecek bütün ilişkilerin kesilmesi ve onlarla asla ticaret yapılmaması farzdır" dedi.
BIST 100'de bu hafta en çok kazandıran hisseler açıklandı BIST 100'de bu hafta en çok kazandıran hisseler açıklandı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 3,57 kayıpla tamamladı. Peki haftanın en çok yükselen ve değer kaybeden hisse senetleri hangileri oldu?
Ünlü astrolog İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Bursa’da kimin kazanacağını açıkladı Ünlü astrolog İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Bursa’da kimin kazanacağını açıkladı Manken ve astrolog Michaela Astro 31 Mart yerel seçimler önemli büyükşehirleri kimlerin kazanacağını değerlendirdi.
TİP'in Çankaya Adayı İrfan Değirmenci kendisine oy veremeyecek TİP'in Çankaya Adayı İrfan Değirmenci kendisine oy veremeyecek TİP’in Ankara’dan Çankaya adayı olan İrfan Değirmenci’nin kendisine oy kullanamayacağı öğrenildi. Değirmenci’nin oyunun Yenimahalle’de olması nedeniyle Çankaya Belediye başkanlığı seçimi için oy kullanamayacak.
Hatay anketinde Lütfü Savaş şoku! Fark 16 puana çıktı Hatay anketinde Lütfü Savaş şoku! Fark 16 puana çıktı Yerel seçimlere sayılı günler kala Hatay'da yapılan anketin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Yeniden aday gösterilmesi büyük tartışma yaratan Lütfü Savaş'ın oy oranı ise dikkat çekti.
Sorulardan kaçan Bülent Cihantimur lüks aracını gazetecilerin üzerine sürdü Sorulardan kaçan Bülent Cihantimur lüks aracını gazetecilerin üzerine sürdü Türkiye’nin konuştuğu kaza için ifade veren Bülent Cihantimur serbest bırakıldı.
Tutuklu Dilan Polat ve kocası için istenen ceza belli oldu Tutuklu Dilan Polat ve kocası için istenen ceza belli oldu Dilan ve Engin Polat çifti için "Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit" ve "Mala zarar verme" suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi
Beyaz TV'nin hocası Yusuf Kavaklı'dan tuhaf yorum: Gavur keser gibi keserim onu! Beyaz TV'nin hocası Yusuf Kavaklı'dan tuhaf yorum: Gavur keser gibi keserim onu! Nur Viral'in sunumuyla Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor.
15 Mart 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını 15 Mart 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 15 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Rus turistlerin tahtı sallanıyor: O ülkeden akın akın Türkiye'ye geliyorlar Rus turistlerin tahtı sallanıyor: O ülkeden akın akın Türkiye'ye geliyorlar İklimi, doğa güzelliği ve eşsiz deniziyle turistlerin her sene gözbebeği olan ülkemizde bu sene Almanya'daki erken rezervasyonlarda bir ilk yaşandı. Türkiye ilk kez İspanya'yı geride bıraktı. Antalya'yı toplamda 4 milyon Alman turistin ziyaret etmesi beklenirken yıllardır en kalabalık yabancı turist grubu olan Rusların tahtı sallanmaya başladı.
Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber... Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber... Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu?
AKP'lilerin yönettiği vakfa para akacak AKP'lilerin yönettiği vakfa para akacak MUÇEV, ihale olmaksızın elde ettiği kıyı alanlarını şimdi de işletme haklarını kiraya veriyor. Bodrum ve Marmaris'teki işletme hakları, beş yıl süreyle başkalarına devredilecek.
Turgut Altınok'un malvarlığı dudak uçuklattı: Hollanda'nın yüzölçümü kadar.. Turgut Altınok'un malvarlığı dudak uçuklattı: Hollanda'nın yüzölçümü kadar.. Ankara’da yerel seçim heyecanı devam ederken Mansur Yavaş’ın en büyük rakibi olan Turgut Altınok’tan önemli bir hamle geldi. Mal varlığını açıklayan Altınok daha önce "Mal bizim değil Allah’ın, biz emanetçisiyiz" sözleri gündem olmuştu. Altınok'un mal varlığındaki arazi ve tarlaların çok olması ise "Beylik kuracak kadar" yorumlarını da beraberinde getirdi.
Murat Kurum,  İmamoğlu ile arasındaki oy farkını açıkladı Murat Kurum, İmamoğlu ile arasındaki oy farkını açıkladı 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile arasında yüzde 1,5'lik oy farkı olduğunu söyledi.