Gündem

Kızıl Goncalar'da tüyleri diken diken eden sahne: Herkes Levent'in sözlerini paylaşıyor Kızıl Goncalar'da tüyleri diken diken eden sahne: Herkes Levent'in sözlerini paylaşıyor Kızıl Goncalar dizisinin her sahnesi çok konuşuluyor. Dizinin son bölümünde Levent'in Atatürk hakkında söyledikleri tüyleri diken diken etti.
Kim bu Kılıçdaroğlu Gönüllüleri? İstanbul'da dikkat çeken sırtından hançerleyenlere oy yok afişleri Kim bu Kılıçdaroğlu Gönüllüleri? İstanbul'da dikkat çeken sırtından hançerleyenlere oy yok afişleri İstanbul’da seçimlere kısa bir süre kala esrarengiz afişler ortaya çıktı. İstanbul'un birçok ilçesine Kemal Kılıçdaroğlu gönülleri tarafından asıldığı iddia edilen afişlerde "Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!" ifadeleri yer aldı.
Grup Destan'ın solisti suç duyurusunda bulundu Grup Destan'ın solisti suç duyurusunda bulundu Grup Destan'ın solisti Mehmet Hakan Balcı, CHP'li Büyükçekmece Belediyesi ve Başkanı Hasan Akgün hakkında suç duyurusunda bulundu.
Sedat Peker ve Serhat Albayrak haberine hapis cezası Sedat Peker ve Serhat Albayrak haberine hapis cezası İtirazı kabul edilmezse Yeniçağ Yazı İşleri Müdürü Erdem Avşar cezaevine girecek
Yargıtay Başkanlığı seçimlerinde Menzil Cemaati etkisi Yargıtay Başkanlığı seçimlerinde Menzil Cemaati etkisi Menzil grubunun 31 Mart sonrasına kalmaması için bugün ve yarın yapılacak turlarda seçimi Kerkez ile Şentürk arasına yönlendirmek için çalışacağı söyleniyor
DEM 'li Tülay Hatimoğulları'ndan dikkat çeken Selahattin Demirtaş Açıklaması DEM 'li Tülay Hatimoğulları'ndan dikkat çeken Selahattin Demirtaş Açıklaması Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın 31 Mart seçimlerine yönelik olası açıklaması hakkında, “Selahattin Başkan bir açıklama yapacak olsa bile partimizin almış olduğu kararların paralelinde olacağı kanaatindeyim” diye konuştu.
İsrail ile silah ticareti iddialarına Ticaret Bakanlığı'ndan yanıt:  Manipülasyon ... İsrail ile silah ticareti iddialarına Ticaret Bakanlığı'ndan yanıt: Manipülasyon ... Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail ile silah ticareti yapıldığı iddialarına dair yapılan açıklamada, "Yurtdışı kaynaklı internet sitelerinin yapmış olduğu bu haberler manipülasyon amaçlı yapılmış olup gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
Erdoğan müjde verdiğine pişman oldu: Kamu bankaları Emekli promosyon artışında Erdoğan'ı takmadı Erdoğan müjde verdiğine pişman oldu: Kamu bankaları Emekli promosyon artışında Erdoğan'ı takmadı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli promosyonları için alt sınırı 8 bin lira olarak açıklamasına rağmen kamu bankaları vaat edilen rakamı karşılayamadı.
Muharrem İnce'den Özgür Özel'i çırak çıkaracak yanıt: Ustana sor anlatır! Muharrem İnce'den Özgür Özel'i çırak çıkaracak yanıt: Ustana sor anlatır! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Samsun'da katıldığı açılışta CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "Bugün Özgür Bey 6 sene geçmiş üstünden, 'Seçim gecesi neredeydin?' diyor. Senin ustan olduğunu açıklayan Engin Altay'a sor. O gece Muharrem İnce kazanamadı diye, HDP barajı geçti diye ayakların havadaydı, zıplıyordun, oynuyordun. Şahitleri var bunun. Konuşturmayın beni. Açtırmayın kutuyu, söyletmeyin kötüyü. Konuşursam fena konuşurum" dedi.
Fatih Altaylı'dan İrfan Değirmenci'ye: Millet Vegan Festivali’ne çöplerden toplayıp mı gelecek? Fatih Altaylı'dan İrfan Değirmenci'ye: Millet Vegan Festivali’ne çöplerden toplayıp mı gelecek? Gazeteci Fatih Altaylı, belediye başkanı olduğu takdirde Ankara’da büyük bir vegan festival düzenlemeyi istediklerini de belirten TİP Çankaya adayı İrfan Değirmenci'ye, "Allah aşkına bugün en önemli mesele bu mudur! Millet Vegan Festivali’ne çöplerden topladığı nebatatla mı gelecek İrfan." diye sordu.
25 Mart 2024 reyting sonuçları: Kızıl Goncalar, Survivor 25 Mart 2024 reyting sonuçları: Kızıl Goncalar, Survivor 25 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.
ROK'tan Ekrem İmamoğlu için olay sözler: Sırf Kürtlerin sırtına binebilmek için.. ROK'tan Ekrem İmamoğlu için olay sözler: Sırf Kürtlerin sırtına binebilmek için.. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.
CHP ile DEM Parti Protokolü de sahte çıktı: Bu kağıt parçası külliyen yalan CHP ile DEM Parti Protokolü de sahte çıktı: Bu kağıt parçası külliyen yalan CHP ile DEM Parti'nin İstanbul İl Başkanlıkları arasında yerel seçimler için protokol yapıldığına dair dolaşıma sokulan belge hakkında açıklama geldi. İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile DEM Parti İBB Eş Başkan adayı Meral Danış Beştaş, belgenin sahte olduğunu duyurdu.
Ölüm aylığı alanlara 5 bin TL promosyon Ölüm aylığı alanlara 5 bin TL promosyon SGK’dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine de başvurmaları halinde 5 bin TL promosyon ödenecek.
Gökhan Zan'ın ses kaydı raporu açıklandı Gökhan Zan'ın ses kaydı raporu açıklandı Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, partisinin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterip, KP'liler ile pazarlık yaptığı yönünde bir telefon görüşmesine ait ses kaydı ortaya çıktıktan sonra desteğini çektiği Gökhan Zan'la ilgili süreci anlattı.
Selim Gülgören'e tepki yağdı: Kadıköy'de içki içen gençleri neden hedef gösterdi? Selim Gülgören'e tepki yağdı: Kadıköy'de içki içen gençleri neden hedef gösterdi? Selim Gülgören, Kadıköy'de bazı kişilerin Ramazan ayında içki şişeleriyle dolaştığını iddia ederek tepki gösterdi. Gülgören, "Şu anda Kadıköy’deyim, herkesin elinde içki şişeleri sokaklarda geziyorlar. Ramazan’da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir” dedi.
Cumhuriyet gündeme getirmişti: Bebek satışı yapan internet siteleri kapatıldı Cumhuriyet gündeme getirmişti: Bebek satışı yapan internet siteleri kapatıldı Ekonomik krizden dolayı bebeklerini internette para karşılığı satan ailelerin dramının Cumhuriyet gazetesinde yayımlanmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı harekete geçti.