Gündem

Anagold, 9 işçisi toprak altındayken iş ilanı verdi! İnsanları önemsiyorlarmış! Anagold, 9 işçisi toprak altındayken iş ilanı verdi! İnsanları önemsiyorlarmış! İliç'teki maden kazasında 9 işçiyi arama çalışmaları devam ederken, faaliyetlerini durdurduklarını açıklamalarına rağmen, Anagold'un "İnsanları önemseyen şirket kültürü" vurgusuyla iş ilanı yayımlaması büyük tepkilere neden oldu.
15 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star, Hudutsuz Sevda 15 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star, Hudutsuz Sevda Medyafaresi.com son dakika reyting haberleri: 15 Şubat 2024 tarihinde Türkiye'deki televizyon kanallarında yayınlanan programların reyting sıralaması açıklandı. Reyting listesinde hangi dizi ve programlar zirveye yerleşti? Hangi yapımların izlenme oranları azaldı? Reyting ölçümleri nasıl yapılıyor? TV izlenme oranları nasıl değişiyor? İşte reyting sonuçları.
Balık restoranında gelen 27 bin liralık hesap şaşırttı! Balık restoranında gelen 27 bin liralık hesap şaşırttı! Sarıyer'deki ünlü bir balık restoranında gelen 27 bin 100 liralık adisyon görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
CHP'den tepkilerin odağındaki adaya ambargo! CHP'den tepkilerin odağındaki adaya ambargo! 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kalırken CHP'nin seçim şarkısı da yayınlandı. Şarkının klibinde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ve adayları yer alırken, son günlerde adaylıktan çekilmesi gündemde olan Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'a ne tanıtımda ne de Özgür Özel'in yanında yer verilmedi.
Gürsel Tekin’den canlı yayında olay İmamoğlu sözleri: Çürümüş adamlar… Gürsel Tekin’den canlı yayında olay İmamoğlu sözleri: Çürümüş adamlar… CHP'nin önemli isimlerinden olan Gürsel Tekin de geçtiğimiz günlerde istifasını sosyal medyadan duyurmuştu. Canlı yayına katılan Tekin'in, 'İmamoğlu'na destek olacak mısınız?' sorusuna çok konuşulacak bir yanıt verdi.
İmam Hatip Ortaokulu'nda hafızlık eğitimi için Kuran kursu ile protokol imzalandı İmam Hatip Ortaokulu'nda hafızlık eğitimi için Kuran kursu ile protokol imzalandı Milli Eğitim Bakanlığı’nın Diyanet ile imzaladığı “hafızlık” protokolünün ayrıntıları ortaya çıktı. Ortaokul öğrencileri, hafızlık dersleri için camilere ve Kuran kurslarına yönlendiriliyor. Buradaki eğitimi ise dini dernek ve vakıflar veriyor. Çocuklar bir yıl süreyle kayıt dondurup buralara gidiyor.
RTÜK’te İstifa: AKP kontenjanından getirilen Başkan Yardımcısı görevi bıraktı RTÜK’te İstifa: AKP kontenjanından getirilen Başkan Yardımcısı görevi bıraktı RTÜK Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada RTÜK’teki görevinden ayrıldığını duyurdu.
Altın madenindeki sorunu bildiren işçi de toprak altında..Ailelerin bekleyişi sürüyor Altın madenindeki sorunu bildiren işçi de toprak altında..Ailelerin bekleyişi sürüyor Bağımsız Maden-İş Sendikası örgütlenme uzmanı avukat Mert Batur, “Arama kurtarma çalışmalarının görüntülenmesini istemiyorlar. Aileler dahi kimse çalışma alanına götürülmüyor. Az bilgi veriliyor” dedi.
Komünist Osman Özgüven: CHP'ye oy vermeyeceğim Komünist Osman Özgüven: CHP'ye oy vermeyeceğim CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “ Babam gibi severim” dediği "Komünist Osman" olarak bilinen eski Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven, CHP’den istifa etti ve "CHP’nin adayına oy vermeyeceğim" dedi.
AKP'li Nüket Hotar Büyükelçi Oldu AKP'li Nüket Hotar Büyükelçi Oldu . AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Nükhet Hotar, Akdeniz için Birlik nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilcisi olarak görevlendirildi. Hotar'a, Büyükelçilik unvanı verildi.
Airbnb ev sahibi, kötü yorum bırakan müşterisinin eşine başka kadınla fotoğraflarını gönderdi Airbnb ev sahibi, kötü yorum bırakan müşterisinin eşine başka kadınla fotoğraflarını gönderdi ABD'nin Mississippi eyaletinde Shawn Mackey isimli bir adam, 9 Eylül - 11 Eylül tarihleri arasında üç yatak odalı bir ev kiraladı.
CHP’deki bazı önemli isimler içten içe İstanbul'un kaybedilmesini istiyor iddiası CHP’deki bazı önemli isimler içten içe İstanbul'un kaybedilmesini istiyor iddiası Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, kulis haberinde CHP'deki bazı önemli isimlerin İstanbul'da seçimi kaybedilmesini istediğini belirtti.
İliç'teki madenin siyanür havuzunda kuşlar ölüyor, fotoğraf çekilmesin diye örtüyle kapattılar İliç'teki madenin siyanür havuzunda kuşlar ölüyor, fotoğraf çekilmesin diye örtüyle kapattılar İliç'te Anagold'a ait Çöpler Altın Madeni'ndeki facianın 3'üncü gününde şirkete ait siyanür havzasında çok sayıda ölü kuş görüntülendi. İşçi, "Sizinle konuştuğum görülse beni işten atarlar. Şehirde barındırmazlar. Daha küçük cüsseli kuşlar ise bazen uçarken sersemleyip düşüyor. Basından gelenler görüntülemesin diye de etrafa beyaz naylonla örttüler" diye konuştu.
Cem Yılmaz'ın CMXXIV gösterisini izleyen ekşi sözlük yazarının izlenimleri olay yarattı Cem Yılmaz'ın CMXXIV gösterisini izleyen ekşi sözlük yazarının izlenimleri olay yarattı Son olarak Diamond Elite Platinum Plus adlı stand-up gösterisiyle sahneye çıkan Cem Yılmaz, bu kez de yeni gösterisi CMXXIV ile izleyicilerinin karşısında. Son olarak gösteriyi izleyen bir Ekşi Sözlük yazarı, izlenimlerini paylaştı.
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran'dan dikkat çeken kredi kartı çıkışı İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran'dan dikkat çeken kredi kartı çıkışı Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Türkiye’de sıkı bir para politikası uygulandığını belirterek, kredi ve kredi kartlarına sınırlama konusunda rakam vererek, uyarıda bulundu. Aran, getirilmesi planlanan düzenlemelerde düşük limitli kartlar ile 100 bin lira altı ihtiyaç kredilerine kısıtlama getirmenin akıldan bile geçmemesi gerektiğini söyledi.
Lüks otellerde otopark ücreti 750 liraya çıktı Lüks otellerde otopark ücreti 750 liraya çıktı İstanbul’da lüks otellerin otopark ücretleri saat ve vale hizmetine göre 750 TL’yi buluyor.
12 ile 14 yaşlarındaki dört öğrenci, bir kız öğrenciye cinsel saldırı suçuyla tutuklandı 12 ile 14 yaşlarındaki dört öğrenci, bir kız öğrenciye cinsel saldırı suçuyla tutuklandı Birleşik Krallık'ta yaşları 12 ile 14 arasında değişen çocuklar, bir marketin otoparkında bir kız öğrenciye cinsel saldırıda bulundukları iddiasının ardından tutuklandı.