Ekonomi

$ DOLAR
32,54 0,05 %
€ EURO
34,92 -0,05 %
BIST
9.717 -5,32 %
ALTIN
2.435,82 -0,41 %
Netanyahu, Gazze'de: Zafere kadar devam edeceğiz, bizi kimse durduramayacak Netanyahu, Gazze'de: Zafere kadar devam edeceğiz, bizi kimse durduramayacak İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, işgal altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyine giderek burada İsrail askerleriyle görüştü.
Emre Belözoğlu ve Arda Turan kaptırdıkları para için Erdoğan’dan yardım istemiş Emre Belözoğlu ve Arda Turan kaptırdıkları para için Erdoğan’dan yardım istemiş Fatih Altaylı, Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istediğini yazdı. Öte yandan banka yönetimine Cumhurbaşkanlığı'ndan telefon açıldığını da ileri sürdü.
Seçil Erzan’ın Fatih Terim Fonuna hangi AKP’li siyasetçi para yatırdı Seçil Erzan’ın Fatih Terim Fonuna hangi AKP’li siyasetçi para yatırdı “Fatih Terim Fonu” vurgununda futbolculardan sonra siyasetçiler de olduğu ortaya çıktı. AKP Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere de Seçil Erzan'a para verenlerden. Erzan'ın evinde ele geçen belgeye göre parasını fazlasıyla geri almış.
Dilan Polat olayında yeni skandal: 1 Milyar liralık naylon fatura çıktı Dilan Polat olayında yeni skandal: 1 Milyar liralık naylon fatura çıktı Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç örgütü kurmak suçlamalarıyla tutuklanan Engin Polat ve Dilan Polat soruşturmasında, gözaltına alınan ikilinin avukat ve mali müşaviri Ahmet Gün'ün yanında çalışan Zümrüt Yerebakan'ın elindeki tüm bilgileri CD içerisinde emniyete teslim ederek itirafçı oldu.
Semih Kaya ve 10 kişiye tefecilik soruşturması! "Tehdit ederek zorla para aldı Semih Kaya ve 10 kişiye tefecilik soruşturması! "Tehdit ederek zorla para aldı Ünlü teknik adam Fatih Terim başta olmak üzere birçok Galatasaraylı futbolcu ve iş insanının yüksek kazanç vaadiyle kandırılması olayında adı geçen isimlerden Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir'in de aralarında olduğu 11 kişiye tefecilik soruşturması açıldığı iddia edildi.
Erdoğan ev sahibine seslendi: Sende vicdan var mı? Erdoğan ev sahibine seslendi: Sende vicdan var mı? Hayat pahalılığı ve artan maliyetler ev sahibi ile kiracıları birbirine düşürüyor. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir kiracı yurttaş ile arasında geçen diyalogu anlattı. Ev sahibine seslenen Erdoğan, "Sende vicdan var mı?" dedi.
Yüzde 58 zam: 2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu Yüzde 58 zam: 2024 yılı pasaport ücretleri belli oldu Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2023 yılı için yeniden değerleme oranını Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, vergi ve haçlara gelebilecek zam miktarı da belli oldu
Vergi, harç ve cezalara yüzde 58,46 zam gelecek Vergi, harç ve cezalara yüzde 58,46 zam gelecek Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Diyanet'e dev bütçe! Diyanet'e dev bütçe! Birçok bakanlığı bütçesiyle geride bırakan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ödeneği 23 milyar 552 milyon TL’den 91 milyar 824 milyon TL’ye çıkarıldı. Cumhurbaşkanlığı’nın 2024 yılı bütçesi ise 12 milyar 283 milyon TL olarak öngörüldü.
İktidardan Fenomenlere vergi kıyağı geldi: Artık hiç ödemezler İktidardan Fenomenlere vergi kıyağı geldi: Artık hiç ödemezler Emekliler arasında ayrımcılık yapıp sadece çalışmayanlara 5 bin TL ödeyen iktidar, tepkiler üzerine geri kalan emekliler için de ikramiye çalışması başlattı. TBMM’ye yeni teklif sunan AKP, sosyal medya fenomenlerine vergi muafiyeti getirecek.
Erdoğan müjdeyi patlattı: Çalışan emeklilere 5 Bin liralık ikramiye ne zaman ödenecek? Erdoğan müjdeyi patlattı: Çalışan emeklilere 5 Bin liralık ikramiye ne zaman ödenecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emeklilere de tek seferlik 5 bin liralık ödeme yapılacağını duyurdu. Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve Bağ-Kur'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5 bin TL ödeme imkanından faydalanacak" dedi.
Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü Dolar bugün piyasa açılışında 28,7472 liradan başlamasının ardından tarihi rekorunu yenileyerek 28,9248'i gördü.
İddia: Çalışan emekliye de 5 bin TL ikramiye için düğmeye basıldı İddia: Çalışan emekliye de 5 bin TL ikramiye için düğmeye basıldı AKP’nin çalışmayan emekliye verilen 5 bin liralık ikramiyeden istisna tutulan diğer emeklilerle ilgili çalışma başlattığı iddia edildi. Öte yandan ikramiye kapsamının emekli muhtarlar, emekli belediye ve il genel meclisi üyelerini de kapsaması konuşuluyor.
Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşi sessizliğini bozdu Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşi sessizliğini bozdu Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşi sessizliğini bozdu! Aile geleneklerini gerekçe göstererek evliliği gizli tuttu! Genç adam sabah 5'te polisleri kapıda görünce şoke oldu
Selin Ciğerci'nin kazancı hakkında "Ben ikna olmadım!" demişti Selin Ciğerci'nin kazancı hakkında "Ben ikna olmadım!" demişti Selin Ciğerci'nin kazancı hakkında "Ben ikna olmadım!" demişti! Miami'deki evi nasıl aldığını anlatıp şirketlerdeki gelirini açıkladı
Faiz kararının ardından... Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri yüzde 46'yı aştı: 20 yılın en yüksek faizi Faiz kararının ardından... Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizleri yüzde 46'yı aştı: 20 yılı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) verilerine göre 17 Kasım haftası itibariyle mevduatların ağırlıklı bölümünü oluşturan 3 aya varan vadeli mevduatlarda ortalama faiz yüzde 46,25 seviyesine çıktı.
Merkez Bankası ters köşe yaptı: Politika faizini yüzde 40'a yükseltti Merkez Bankası ters köşe yaptı: Politika faizini yüzde 40'a yükseltti Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında politika faizini 500 baz puanlık artışla yüzde 40'a yükseltti. Son artışla TCMB, yeni yönetiminde 6'ncı faiz artışına imza attı.