Ekonomi

$ DOLAR
32,33 0,08 %
€ EURO
35,06 -0,06 %
BIST
8.997 190,66 %
ALTIN
2.281,90 4,36 %
Emlakçı Kadını 3,5 saat telefonda tuttular, 1 milyon TL dolandırdılar Emlakçı Kadını 3,5 saat telefonda tuttular, 1 milyon TL dolandırdılar Dolandırıcılar bu kez de bankaların müşteri hizmetlerinden arıyormuş gibi yaparak insanları tuzaklarına düşürdü. Son kurban ise İstanbul'da yaşayan gayrimenkul uzmanı olarak çalışan 47 yaşındaki N.D. oldu. Borsadaki hisselerini satan, dövizini bozan ve kredi çeken kadın tam 1 milyon TL dolandırıldı.
Dilan Polat'a son darbeyi İmamoğlu vurdu: İBB Dilan Polat'ın reklamlarını otobüslerden söktü Dilan Polat'a son darbeyi İmamoğlu vurdu: İBB Dilan Polat'ın reklamlarını otobüslerden söktü İBB, Dilan Polat ailesine ait kişisel bakım ve kozmetik ürünleri markanın reklamlarını otobüslerden söktü.
Dilan Polat canlı yayına bağlandı avukatına fırça attı Dilan Polat canlı yayına bağlandı avukatına fırça attı Fenomen Dilan Polat'ın avukatları 2. Sayfa programına konuk oldu. Programda avukatlara Polat'ın yıllık cirosu ve ödediği vergi soruldu. Avukat o sırada önce diyeceğini bilemedi ardından "Tahmini 7 milyon" yanıtını verdi. Sunucular ise şok olarak bakın ne dedi.
Ford Otosan hisse başına 26,78 TL temettü dağıtacak? FROTO hissesi güncel değeri kaç TL? Ford Otosan hisse başına 26,78 TL temettü dağıtacak? FROTO hissesi güncel değeri kaç TL? Ford Otomotiv Sanayi AŞ (FROTO) Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamayla hisse başı net 26,78 TL temettü dağıtmaya karar verdiğini duyurdu.
Eylül Enflasyonu yüzde 4,73 oldu: Yıllık enflasyon yüzde 61,73 Eylül Enflasyonu yüzde 4,73 oldu: Yıllık enflasyon yüzde 61,73 Eylül enflasyonu TÜİK'e göre aylık bazda yüzde 4,73, yıllık bazda yüzde 61,73 oldu. ENAG ise enflasyonu aylık yüzde 6,24, yıllık yüzde 130,13 olarak hesapladı. Bir önceki yılın aynı ayına göre artışın en yüksek olduğu ana grup yüzde 92,48 ile lokanta ve oteller oldu.
Tesla Türkiye pazarında kaç araç sattı? İşte o Rakamlar Tesla Türkiye pazarında kaç araç sattı? İşte o Rakamlar Otomotiv Distribütörleri & Mobilite Derneği (ODMD), her ay Türkiye'deki otomobil satış verilerini paylaşıyor.
Devlet Bahçeli açıkladı: 29 Ekim'de 5 Bin TL emekli ikramiyesi var mı? Devlet Bahçeli açıkladı: 29 Ekim'de 5 Bin TL emekli ikramiyesi var mı? TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem 2. Yasama Yılı 1 Ekim itibarıyla resmen başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli'de Meclis'te katıldığı resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. .
ABD'de en çok satılan elektrikli otomobil modelleri açıklandı: Tesla 10 kat fazla... ABD'de en çok satılan elektrikli otomobil modelleri açıklandı: Tesla 10 kat fazla... Tesla'nın ABD elektrikli araç pazarında lider olduğu biliniyor, ancak açıklanan ayrıntılı rakamlarda ABD'deki satışlarda Tesla'nın diğer tüm otomobil üreticilerini katladığı görüldü.
Ekim ayı bankaların emekli promosyonları güncellendi: Hangi banka emekliye kaç TL promosyon veriyor? Ekim ayı bankaların emekli promosyonları güncellendi: Hangi banka emekliye kaç TL promosyon veriyor? Müşteri payını genişletmek için elinden geleni yapan bankalar, yüksek miktarda promosyon öderken, bu ücretler de emekliler için oldukça cazip hale geliyor. Öyle ki emekliye verilecek promosyon miktarlarının da görülmemiş oranda yükselmesi bekleniyor.
Lüks içinde yüzen Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun vergi skandalı büyüyor Lüks içinde yüzen Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun vergi skandalı büyüyor Yaşadıkları lüks hayat sebebiyle haklarında pek çok iddia olan Dilan Polat eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu’nun ne kadar vergi ödedikleri ortaya çıktı. Yapılan hesaplamayla yıllık 500 milyon vergi ödemesi gereken Polat’ın ödediği vergi ‘çerez parası’ denecek kadar az.
Dilan Polat'ın 15 Bin liralık vergisine Engin Polat'tan ilginç savunma Dilan Polat'ın 15 Bin liralık vergisine Engin Polat'tan ilginç savunma Eşi Engin Polat'la birlikte kara para akladıkları iddia edilen Dilan Polat iddialar sonrası "Bu ülkede devlet var, devletten büyük değilsiniz siz" diyerek isyan etmişti. Lüks yaşantısıyla tüm gözleri üzerine çeken Dilan Polat'ın bir kişiyi de vurdurduğu iddia edildi.
BM'den gelen Mülteci parasıyla İslami oyunlar yapılmış BM'den gelen Mülteci parasıyla İslami oyunlar yapılmış Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği arasında imzalanan, mültecilerin spor yoluyla uyum projesi için gönderilen paranın İslami Dayanışma Oyunları’na harcandığı ortaya çıktı. Bakanlığın imza attığı skandal, Sayıştay’ın 2022 yılındaki raporuna takıldı.
Görgüsüzlük kraliçesi Dilan Polat'ın kuyumcu şirketi 6 ayda 15 bin TL vergi ödemiş Görgüsüzlük kraliçesi Dilan Polat'ın kuyumcu şirketi 6 ayda 15 bin TL vergi ödemiş Gazeteci Seher Sultan, "eşiyle birlikte kara para akladıkları" iddia edilen Dilan Polat'ın şirketlerinden "Dilan Mücevherat"ın 6 aylık vergi ödemesinin 15 bin 535 lira olduğunu söyledi.
Son umut da tükendi: AYM itirazı reddetti herkes Ek MTV'yi ödeyecek Son umut da tükendi: AYM itirazı reddetti herkes Ek MTV'yi ödeyecek Anayasa Mahkemesi, ek MTV'nin iptali talebini oy birliği ile reddetti.
Berat Albayrak aylar sonra kimin nikah töreninde görüntülendi? Berat Albayrak aylar sonra kimin nikah töreninde görüntülendi? Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra bir süredir ortada olmayan ve en son Türkiye-Hırvatistan basketbol maçını izlerken görüntülenen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bu kez, teknik direktör Fatih Terim ve eski TFF Başkanı Nihat Özdemir ile birlikte Büşra Özdemir ve Safa Sürmen çiftinin nikâh töreninde şahitlik yaparken görüldü.
Ekonomi şahlanıyor manşetleri atan yandaş Yeni Şafak çalışanlarını işten çıkarıyor Ekonomi şahlanıyor manşetleri atan yandaş Yeni Şafak çalışanlarını işten çıkarıyor Bir süredir küçülmeye gideceği konuşulan Albayrak Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren tvnet, GZT ve Yeni Şafak’ta işten çıkartma depremi yaşanıyor.
Sosyetede deprem: Akbank'ın sahibi Suzan Sabancı neden boşanma davası açtı? Sosyetede deprem: Akbank'ın sahibi Suzan Sabancı neden boşanma davası açtı? Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, eşi Haluk Dinçer'den boşanmak için mahkemeye başvurdu.