Ekonomi

$ DOLAR
32,50 0,03 %
€ EURO
34,69 -0,04 %
BIST
9.693 168,87 %
ALTIN
2.499,53 15,04 %
Almanya Türkiye'den kaç vize başvurusuna red yanıtı verdiğini açıklamadı: İlişkiler bozulur.. Almanya Türkiye'den kaç vize başvurusuna red yanıtı verdiğini açıklamadı: İlişkiler bozulur.. Almanya‘ya geçen yıl en fazla vize başvurusu Türkiye’den yapıldı. Ancak Alman hükümeti ikili ilişkileri zedeleyebileceği gerekçesi ile reddedilen vize başvurusu sayısını açıklamadı.
Çalışma Bakanı Işıkhan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması Çalışma Bakanı Işıkhan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika asgari ücret açıklaması geldi. Bakan Işıkhan, 2024'te asgari ücrete tek zam yapılacağı sinyalini vererek, “Temmuz ayında olduğu gibi ilkemiz yine enflasyona ezdirmemek. Asgari ücret zaten hep yılda bir kereydi biliyorsunuz. Yine tek zam olacak şekilde çalışıyoruz” dedi.
Gram altında tüm zamanların rekoru! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 21 Ka Gram altında tüm zamanların rekoru! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 21 Ka Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Ons altın fiyatı 1991 dolara kadar çıkarken, gram altın fiyatı ise spot piyasada tarihi rekorunu kırdı. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar oldu? 21 Kasım 2023 altın fiyatları…
Tayyargiller: Lüks paylaşımlar gitti, şalvarlı köy evi pozları geldi Kim bu Özlem Öz ve Tayyar Öz? Tayyargiller: Lüks paylaşımlar gitti, şalvarlı köy evi pozları geldi Kim bu Özlem Öz ve Tayyar Öz? Dilan Polat, Engin Polat çiftinden sonra eleştiri oklarının hedefinde olan ve lüks yaşantılarıyla dikkat çeken Özlem Öz ile Tayyar Öz haklarındaki iddialardan sonra reklam paylaşımlarını azaltmıştı. Çift son olarak gittikleri Antep'te soba önünde poz verince dalga konusu oldu.
Erdoğan'a kötü haber: Tesla’nın Türkiye’ye fabrika kurmak gibi bir planı yokmuş Erdoğan'a kötü haber: Tesla’nın Türkiye’ye fabrika kurmak gibi bir planı yokmuş Otomotiv sektörü yazarı Emre Özpeynirci, Tesla’nın Türkiye’de fabrika kurmak gibi bir planı olmadığını duyurdu.
Yeni asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Yeni asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Milyonlar Ocak zammını merak ederken SGK Uzmanı Emin Yılmaz olası rakamları tek tek hesapladı. Uzman isim, “Yüzde 40-50 arasında bir rakamın çıkacağını tahmin ediyorum" dedi.
SGK uzmanından asgari ücret ve emekli aylığı tahmini SGK uzmanından asgari ücret ve emekli aylığı tahmini 2023'ün sonları yaklaşırken asgari ücret bir kez daha Türkiye'nin gündemindeyken, SGK Uzmanı Emin Yılmaz, zamlı maaşları hesapladı.
Arjantin'in yeni devlet başkanı aşırı sağcı Milei'den tuhaf vaatler: Merkez Bankasını kapatıyorum Arjantin'in yeni devlet başkanı aşırı sağcı Milei'den tuhaf vaatler: Merkez Bankasını kapatıyorum Arjantin'de yapılan devlet başkanlığı seçimlerinin ikinci turunu aşırı sağcı libertaryen Javier Milei kazandı
Elektrikli otomobil fiyatlarında ÖTV indirimi geldi mi? Elektrikli otomobil fiyatlarında ÖTV indirimi geldi mi? Elektrikli araçların Özel Tüketim Vergisi matrahlarında değişikliğe gidildi. Motor gücü 160 kilovatın altında ve yüzde 10 Özel Tüketim Vergisi'ne (ÖTV) tabi elektrikli otomobiller için esas alınan matrah eşiği 1 milyon 250 bin liradan 1 milyon 450 bin liraya yükseltildi.
Sedat Peker işaret etmişti: Mersin limanında 54 kilogram kokain yakalandı Sedat Peker işaret etmişti: Mersin limanında 54 kilogram kokain yakalandı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mersin Limanı'nda 54 kilogram 'kokain' ele geçirildiğini açıkladı. Liman, suç örgütü lideri Sedat Peker'in Türkiye'deki uyuşturucu trafiğiyle ilgili ifşaatlarında işaret ettiği yerlerden biriydi.
Peşin parayla ABD'de 11 lüks daire alan Eylül Öztürk hakkında flaş iddialar Peşin parayla ABD'de 11 lüks daire alan Eylül Öztürk hakkında flaş iddialar Sosyal medya fenomenlerine dair iddialar bitmiyor. Alp Kılınç son olarak "Kurtlar sofrasındaki en büyük dikkat çeken isim Eylül Öztürk" diyerek şok etti.
Ali Erbaş harcamaya doymuyor: Diyanet'in masrafı 40 Milyar liraya dayandı Ali Erbaş harcamaya doymuyor: Diyanet'in masrafı 40 Milyar liraya dayandı 2023 yılı bütçesi, 15 Temmuz’da yapılan ekleme ile 36,4 milyar TL’ye çıkarılan Diyanet’in toplam harcaması, henüz ekim ayında 40 milyar TL’ye dayandı. Kasası boşalan başkanlığın, Ocak-Ekim döneminde yaptığı 2 milyar 944 milyon TL’lik ödenek üstü harcama, Uzay Ajansı’nın toplam harcamasını 22’ye katladı.
Çiğdem Sabancı 27 yıllık evliliğini bitiriyor: Sabancı Ailesinde ikinci boşanma depremi Çiğdem Sabancı 27 yıllık evliliğini bitiriyor: Sabancı Ailesinde ikinci boşanma depremi Türkiye'nin en zengin ailelerinden olan Sabancılar, boşanma davasıyla sarsıldı. Akbank'ın patronu Suzan Sabancı'nın boşanmasıyla sarsılan Sabancı ailesi bu kez Çiğdem Sabancı'nın boşanma davasıyla şok yaşadı.
AKP'li Çalışma Bakanı harikalar diyarında: Türkiye'de aşırı yoksul kimse yokmuş AKP'li Çalışma Bakanı harikalar diyarında: Türkiye'de aşırı yoksul kimse yokmuş CHP'li Ömer Fethi Gürer’in "Aşırı yoksulluk içinde yaşayan kişi sayısı kaç?" sorusuna Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Aşırı yoksulluk veya açlık sınırı içinde yaşayan kişi bulunmamaktadır” yanıtını verdi
BP Türkiye'den çekiliyor: Petrol Ofisi BP'nin tüm akaryakıt operasyonlarını satın alıyor BP Türkiye'den çekiliyor: Petrol Ofisi BP'nin tüm akaryakıt operasyonlarını satın alıyor Petrol Ofisi Grubu, BP'nin Türkiye'deki akaryakıt operasyonlarını satın almak üzere hisse alım sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Satışın 2024'te tamamlanması bekleniyor
Erdoğan’ın örtülü ödenek harcamaları rekor kırdı: 10 Ayda 5 Milyar TL Erdoğan’ın örtülü ödenek harcamaları rekor kırdı: 10 Ayda 5 Milyar TL Cumhurbaşkanlığının örtülü ödenek harcaması ekim ayında 1 milyar 25 milyon TL ile rekor kırdı. 10 ayda örtülü harcama 4 milyar 850 milyon TL oldu. Örtülü harcama, kanuna göre genellikle istihbarat ve savunma alanında kullanılıyor.
Ülker'in bisküvi markası McVitie’s Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City’ye sponsor oldu Ülker'in bisküvi markası McVitie’s Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City’ye sponsor oldu Murat Ülker’in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu pladis’in çatısı altında bulunan bisküvi markası McVitie’s, Acun Ilıcalı'ya ait İngiliz Hull City futbol takımının forma sponsoru oldu.