Sadece Yakışıklı Değiller

En yakışıklı 100 adam listesinde 8 tane ünlü Türk erkeği var.

Funda Erkoç Funda Erkoç

2020 son bulurken her sektörün “en”leri açıklanmaya başlandı. İşte bu “en”lerden biri de Amerika merkezli internet sitesinin Top Beauty World 2020 açıkladığı TB WORLD 2020 en yakışıklı 100 adam listesinde 8 tane ünlü Türk erkeği var.

Bu liste yer alan şu günlerde oynadıkları diziler reytinglerde zirvede olan Burak Özçivit ile Kerem Bürsin’den bahsetmek istiyorum sizlere. Bu iki yıldız oynadıkları her projede fark yaratan isimler.

Burak Özçivit şu günlerde Kuruluş Osman dizisinde oyunculuğunun zirvesini yaşıyor desem yalan olmaz. Dizideki karakterle o kadar uyum sağlamış ki onu izlerken gerçekten de Osman Bey’in gücünü, hırsını, insancıllığını görüyoruz. Best modellikten oyunculuğa geçişi sonrası Burak Özçivit aradan geçen yıllar içinde oyunculuk açısında taşları birer birer dize dize yol kat etmiş.

Kara Sevda ile yakaladığı yükselişi Kuruluş Osman’da pik yapmış durumda. Tabi bunda dizinin hem yapımcısı hem de senaristi olan Mehmet Bozdağ’ında başarısını atlamamak lazım. Diziyi destansı hale getiren senaryosu ve ekip başarı da ortada.

Yine TB WORLD 2020 en yakışıklı 100 adam listesinde 38. Sıraya adını yazdıran Amerika'da büyümüş, eğitim almış ve bir çok yabancı filmlerde yer almış bir Kerem Bürsin’den söz etmek istiyorum.

Türk erkek oyuncu standartlarını zorlayan Amerika’da büyümenin vermiş olduğu rahatlık, kendine olan güveni ile havası ,duruşu çok farklı bir oyuncu.

İlk bakışta konuşması ve hareketleri itici gelse de zamanla insan alışıyor ve onun farklı aurası izleyiciyi sarıp sarmalıyor. Yurtdışındaki çalışmalarının dışında onu ilk kez Türk izleyici Güneşi Beklerken dizisi ile tanıdı.

Daha sonra ise Şeref Meselesi, Muhteşem İkili, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Ulan İstanbul gibi projelerde yer alan Kerem Bürsin şimdilerde Fox Tv'nin romantik komedi tarzında olan Sen Çal Kapımı dizisindeki rolü ile fark yaratıyor. Hollywod yıldızları ile aşık atacak oyunculuk ve karizması ile farkındalık yaratan isimlerden Bürsin…

Bu iki isim 2020'de TB WORLD 2020 en yakışıklı 100 adam listesinde boşuna yer almamışlar, belli ki onların hem karizması hem de oyunculuktaki başarısı dünya çapında hayranlık uyandırmış.