Işıl Yücesoy Kapıları Çaldı

Ve 11 Aralık geldi çattı….

Funda Erkoç Funda Erkoç

Türk pop müziğinin efsane ismi aynı zamanda usta oyuncu sıfatını oynadığı film ve dizilerdeki üstün performansı ile isminin önüne yazdıran Işıl Yücesoy hakkında sosyal medyada ve bazı magazin sitelerinde bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre Yücesoy, başrollerini Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in paylaştığı ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna dahil oluyor…

Bu iddia Işıl Yücesoy hayranlarını hayli heyecanlandırdı…

Tabiî ki beni de!...

Hemen aradım Işıl Yücesoy’u ilk ağızdan öğreneyim dedim…Tüm sevecenliğiyle konu ile ilgili “Zaman zaman biz oyuncuların başına gelir. Bizi seyrettikleri bir dizinin içinde görmek isterler. Bu duyguya teşekkür ediyorum. Ama bu projeden ne bir teklif aldım ne de bu pandemi süresinde çalışmaya niyetim var.Zaten öyle bir şey olursa ilk sen duyarsın dedi ve ekledi ama başka bir sürprizim var 11 Aralık’ı bekle “dedi.

Ve 11 Aralık geldi çattı….

Tüm pandemi döneminde üretkenliği ile takdir edilen isimlerden olan Işıl Yücesoy yine boş durmamış Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan “İzninle “ adlı yepyeni single’ı piyasaya çıkarttı.

Şarkının sözü ve müziği Işıl Yücesoy’un önceki çalışmalarında da yol arkadaşlığı yaptığı Sadettin Dayıoğlu’na, düzenlemesi Tansel Doğanay ve Can Hatipoğlu’na ait.

“‘İzninle’ çok kuvvetli bir gitme isteğine rağmen, çok naif bir kalma duygusu hissettiriyor. Bu nedenle kalplere dokunacak” sözleriyle şarkısını anlatan Işıl Yücesoy, single çalışmasının kapak ve imaj fotoğrafları için Fairmont Quasar İstanbul’da Burak Yener’in objektifine poz verdi.

Bayılıyorum Işıl Yücesoy’un bu üretkenliğine , yaşam enerjisine ve hep diyorum sen üret biz dinleyelim kaliteye hasret olduğumuz şu günlerde ilaç gibi geliyorsun tüm yüreklere…