Ocak 2017 gökyüzü hareketlerine dikkat

Özellikle 9-10 Ocak 2017 tarihinde aktif olacak kare açılarının etkisi kamu güvenliği adına da zor enerjiler barındırmakta.

Ebru Cinek Ebru Cinek

Sosyal medya hesaplarımda da uzun bir süredir yazdığım Vedik astroloji’de Gandanta dediğimiz kadersel süreçlerin hakim olduğu gezegenlerin bazı burçlarla ve yıldızlarla bağlantıya geçtiği özel noktalardan dolayı maalesef 2017 yılına hepimizi bir hayli sarsan olaylarla girdik. Satürn’ün Akrep burcunda ve Jyhesta takımyıldızında 28 Aralık 2016 tarihi itibariyle bu pozisyona geçmesi ve 26 Ocak 2017 tarihine kadar da bu enerjilerin aktif olması özellikle ülkemiz için terör saldırılarını, kamu güvenliğini, silahlı güçleri, sivil hizmetleri, işçi ve sendikaları, salgın hastalıkları, gizli düşmanları gibi alanlarda kritik günleri yaşama olasılığımızı gösteriyor.

8 Ocak 2017 tarihinde Retro hareketini sonlandıracak ve düz hareketine geçecek olan Merkür 4-5 günlük durağan pozisyonunda kalması ile 12 Ocak 2017’de ülkenin yükseleninde yaşanacak olan Dolunay etkisiyle yabancı ülkelerle yaşanabilecek savaş, ticaret ve bu alanlarda görev alan kişilerle ilgili konuları gündemimize ağır bir şekilde taşıyabilir. Özellikle 9-10 Ocak 2017 tarihinde aktif olacak kare açılarının etkisi kamu güvenliği adına da zor enerjiler barındırmakta. Merkür’ün konuları arasında yer alan büyükelçiler, gazeteciler, edebiyat dünyası, yerel ulaşım, tüm iletişim ve yayın organları konuları da gündemimiz de Şubat 2017 tarihine kadar sıkıntılı konularımız arasında yer alacak.

Ülkenin 9. Evinde 3 gezegenin kavuşumu yani üniversiteler, akademisyenler, ibadet yerleri, din ve hukuk adamları, muhafazakarlar adına 20 Ocak 2017 tarihine kadar yine 15- 16 ocak 2017 tarihine de mim koyarak bu alanlarda yaşanabilecek saldırılara ve kargaşaya karşı da hassas enerjiler altında olduğumuzu gösteriyor. Özellikle burada açığa çıkan enerjiler iki zıt kutbun görüş ayrılıklarından dolayı sosyal bölünmeleri getirebilir. Bu anlamda da herkesin politik tepkilerini gösterirken kendi güvenliklerini ve kamu güvenliğini de göz önünde bulundurmaları gerektiğini naçizane tavsiye ederim. Çünkü gökyüzünde ki ağır enerjiler fikir çatışmalarının daha ağır sonuçlar doğurabileceğini işaret ediyor.

20 Ocak’ta Mars’ın yeni yolculuğu ülke haritasında devlet, otorite konumundaki kişiler,başbakan, cumhurbaşkanı, meclis, muhalefet, topraklarımız, işçi, maden gibi alanlardan sorumlu eve geçişi Ocak 2017 sonuna bu konuları gündemimize ani ve sert bir şekilde taşıyabilir. Mars’ın 24 Ocak’ta geçiş yapacağı takımyıldızı derin sulardaki gizli ve tehlikeli yılanı simgelediği için Şubat sonuna kadar bu alanlarda üzücü kayıp haberleri alabilmemiz ihtimalini maalesef kuvvetlendiriyor.

26-27 Ocak 2017 tarihinde ülkemiz ve tüm global adına başöğretmen Satürn’ün 2,5 yıllık döngüsünü tamamlarken yazımın başında da belirttiğim Gandanta pozisyonu Yay burcuna geçerek yılın ilk dört ayında aktif olması Türkiye’ye özellikle diğer ülkelerden kimin dost kimin düşman olduğunu göstermeye başlayacak. Dış ülkelerle siyasi, ticari, hukuki anlamda yeni başlangıçlara ve sonlanmaları yaşayacak olan ülkemiz, 2017’nin Şubat ayı itibariyle büyük döngüye adım atıyor. Din, hukuk, bilim, eğitim adına birçok olaylara ve yeniliklere başlayacak Türkiye 2017 ve sonrasında bu alanlarda kendi felsefesini oturtarak yaşadığımız bu zor günleri hepimize unutturacak.

Kalp deniz, dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur.

Namaste