ABD seçimlerini Trump kazanacak

Hepimizin gözleri Amerika’da ki başkanlık seçiminde. Hillary Clinton mı? Donald Trump mı? Bu sorunun cevabı astrolojiye göre Hillary Clinton kazanacak, kazandı derken sonunda ipi göğüsleyerek bu yarışı öyle ya da böyle TRUMP kazanacak.

Ebru Cinek Ebru Cinek

Neye göre kime göre demeyin. Gelin anlatayım.

Vedik yani Hint astrolojisinin öngörüde ünlü olmasının benim de bu kadar net konuşmamım sebebi daşalar dediğimiz yani gezegen periyodlarının zamanlamasını gösteren sistemdir. İnsanın doğduğu andan itibaren başlayan yolculuğunda hangi dönemlerde ne yaşayacağını gösteren bu sistem sayesinde nokta atışı yapabiliyoruz. Kısacası kişinin hayatının detaylı bir resmini çizen bu sistemle kolay kolay yanılmak mümkün değil.

Ben şimdi size burada uzun uzun her ikisinin de doğum haritasını astrolojik olarak anlatarak kafanızı karıştırmak istemiyorum. Özellikle Vedik astroloji’nin ağrı dili ve terimlerini birçoğunuz doğal olarak anlamıyorsunuz. Anlamak da zorunda değilsiniz tabii ki bu bizim işimiz☺

Hillary Clinton’nın doğum haritasına göre yaşadığı dönem ve Jüpiter’in kariyer, başkanlık, toplumdaki statüsü… gibi bir çok anlamı olan onur, ödüllerle bağlantılı evine yaptığı güçlü açı olmasına rağmen Ocak 2016 tarihi itibariyle başlayan ve Eylül ayındaki tutulmayla beraber aktif hale gelen skandallar, engeller alanındaki gezegenlerin hareketi onu Kasım 2016 ayında da zorlayacağa benziyor. Bu yaşanacaklar onu rakipleri anlamında da aşağı çekebilir, zorlayabilir hatta savunmasız hale de getirebilir.

Donald Trump’nın doğum haritasına baktığımızda ise 15 Kasım 1998 yılından beri yaşadığı 18 yıllık döngünün 11 Kasım 2016 itibariyle biteceğini ve yeni bir döneme başlayacağını görüyoruz. Bu döngü onu başkanlık seçiminde öne çıkaracağını özellikle rakipleri ve onlarla ilgili sis perdelerini aralayarak gücü eline geçirebileceğini gösteriyor.

Tabii bu arada Amerika’ya bu seçimlerin yansıması ne olacağını anlayabilmek için ülke haritasına baktığımızda Kasım ayı itibariyle yeni bir dönemin başlayacağını gösteriyor. Özellikle başkanlık yarışında aksiliklerin, gizli saklı kalmış gerçeklerin ortaya çıkacağını ve bununda büyük bir kaosa neden olabileceği gözüküyor. Yine Mars’ın Kova burcundaki transitinin 30 Aralık 2016 ve 1 Ocak 2017 tarihleri arasındaki hassas dereceleri olası bir terörist saldırıya karşı da ülkenin çok dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. Ocak 2017 tarihinden sonra Satürn’ün yükselen üzerinde transitine başlamasıyla halkın kendini güvende hissetmeyeceğini, gelecek kaygısı ve endişesi taşımaya başlayacağını gösteriyor. Hatta kamuoyu geçmişte yaptıkları hatalarla yüzleşebilir bunun muhakemesini yapmaya başlayacaktır.

Evet! astrolojik haritalara seçim sonunda Hillary Clinton ile ilgili ortaya çıkabilecek bazı sırlardan dolayı ki sürpriz bir şekilde bu yarışta Trump’ın galip gelme ihtimali çok kuvvetli. Ama 2016 başından beri hep ne diyorum ‘’ hiç bir şeyin gizli saklı kalmayacağı bir yıl yaşayacağız’’. Amerika’nın haritasına bakınca 2016 yılının başı itibariyle başlayan süreç halka, kamuoyuna geçmişleri bir hayli düşündürdüğü için siyasetten uzak birini istedikleri için mi Donald Trump’ı çağırdılar diye mi düşünmeden edemiyorum. Ama şunu biliyorum ki global olarak 2016 yılında dünyada yaşayan herkesin sis perdesinin ardındaki gerçeklerin farkına vardığı bir yıl olarak tarihe geçecek.

Eğer bu düzenin bir parçası olmadıysanız, kendi hayatlarınızın sorumluluğunu almaya gönüllü iseniz gelecek sizi korkutmasın. Hatta Türkiye topraklarında yaşayanları hiç korkutmasın!

Namaste