6 Ocak Pazartesi günlük burç yorumları

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Haftaya oldukça pozitif giriyorsunuz. Kafanızda düşünceler sizi uyutmamış olabilir. Yapacağınız işleri oldukça gerçeğe uygun, kullanışlı, konsantre bir şekilde planlayabilirsiniz. Pratik çözümleriniz olacak. Verimli çalışabileceksiniz.

BOĞA

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açabilir, ileriye dönük ciddi bir adım atabilirsiniz. Yoksa gruplar içersinde hoşunuza giden birisi olabilir. İlişkilerinizde duygu ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Kararlarınızda netleşme olacaktır.

İKİZLER

Çalışma ortamınızı, yapacağınız projeleri düzene koyabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa işlerinizi netleştirebilirsiniz. Sizinle yaptıkları görüşmeler sonucunda kendi başarınız sayesinde ön plana geçebileceğiniz bir durum gerçekleşebilir.

YENGEÇ

Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz, kendizi ortaya koyabileceğiniz faaliyetler gerçekleştirmenizi talep eden kişilerle görüşebilirsiniz. İlişkileriniz sayesinde gelecek kısmetler sizin farklı deneyimler yaşamanıza, hayallerinizi gerçekleştirmenize yolaçabilir.

ASLAN

Evinizle ilgili konularda iyi hizmet veren kişiler bulabileceğiniz kişiler bulmanız mümkün. Herkes size uygun şekilde konuşabilir, fakir verebilir ve hizmet edebilir. Çalıştığınız kişilerle ortaklaşa işlerinizde aynı zevkleri ortaya koyabilirsiniz. Size yardımcı olacak kişilere siz de bazı fedakarlıklarda bulunacaksınız.

BAŞAK

Organizasyon yapacaksanız, her detayı iyice düşünülmüş kaliteli bir iş çıkacak ortaya bugün. Fikirleriniz çok olumlu karşılanacaktır. Fikirler sizden çıkacaktır. Sosyal ortamınızda veya özel yaşamınızda ilişkilerinizde ilerleme kaydedebilir bazı adımlar atabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin olumlu tepkileri sizi sevindirecek.

TERAZİ

Evinizdeki düzeni istediğiniz hale getirebilirsiniz. Herşeyi bilmek istiyorsunuz. Yapmak istediğiniz yatırımlar evinizle ilgili ise gayet tutarlı ve karlı bir şekilde eşinize ortağınıza kendi şartlarınızı kabul ettirebilirsiniz. Bugün çözümler sizi rahatlatacak.

AKREP

Çok önemli fikirler ortaya atabilirsiniz. Sizin fikirleriniz kalıcı olabilir. Herkesi organize ederek kayıpları elimine edebileceksiniz. Sizi dinleyecekleri birgün. Eski çevrenizden kişilerle faaliyetlere katılmanız veya sosyal ortamlarda karşılaşmanız mümkün.

YAY

Maddi konularınız, hedeflediğiniz işlerle ilgili planlar yapabileceksiniz. Sizin için değerli olan ne varsa istediğiniz şekilde elinize geçebilir. Hep istediğiniz ama fırsat bulamadığınız şeylere sahip olma fırsatı doğabilir.

OĞLAK

İçinde bulunduğunuz gruplarda aldığınız sorumluluklar size oldukça kolay gelecek bugün. İstediğiniz gibi organize edebileceksiniz. Kendinizi dinletme fırsatı bulacaksınız. Konuşarak birçok problemi halledebilirsiniz. Kurduğunuz ilişkiler iletişimi yapabilmeniz konusunda çok işinize yarayacak. Hoşlandığınız bir çevreye girebilirsiniz. Ya da girdiğiniz çevrede yaptıklarınız size yeni ilişkiler kazandıracaktır.

KOVA

İş hayatınızda yaşadığınız problemler veya kısıtlamalarla ilgili yapacağınız planlar bu durumun çözülmesini sağlayacak. Kendi kendinize üzerinde çalışırsanız zorlanmayacaksınız. Eskilerde kalan ilişkileriniz hedeflerinizi gerçekleştirmenizde rol oynayabilir. Siz de bunu farkında olmayabilirsiniz.

BALIK

Gruplar içersinde gerçekleştirmek istediğiniz planlarınızı bakış açınıza yenibir yön vererek gerçekleştirebileceğinizi fark edebilirsiniz. Onların ne istediklerini öğrenmek için çaba sarfedebilirsiniz. Kendinizi onların yerine koyabilir veya algılarınızı açık tutarak bunu yapabilirsiniz.