29 Eylül - 5 Ekim haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Ortaklaşa işleriniz veya başkalarıyla olan işlerinizle ilgili daha fazla düşünmeye başlayabilir ve çözemediğiniz olayları çözebilirsiniz. Merkür akrep burcuna girdi ve sizin ortaklaşa işleriniz başka kaynaklarla ilgili planlarınıza odaklanmanıza yardımcı olacaktır. Gizli bilgiler edinebilirsiniz. Düşünceleriniz şüphelendiğiniz konulara kayabilir. Yine de haftaya enerjik başlayacaksınız. Planlarınızı ilişkilerinizle ilgili yapabilirsiniz. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiyor. İlişkilerinizde uzlaşma arayacaksınız, sizin için iki tarafın da fikri önemli olacaktır. İlişkilerde standartlarınız yüksek olacaktır. Rutininizden çıkmak istedikçe iş yerinizde veya toplumsal hayatınızdaki ilişkileriniz zorlanabilir. Bu da iş hayatınızla ilgili harekete geçeceğiniz durumların oluşmasına sebebiyet verebilir. Ortaklaşa işlerinizle ilgili perşembe günü çalışmalarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız otorite problemleri konusunda hafta sonu arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. İlişkilerinizde fedakarlıklar konusu zihninizi karıştırabilir. Pazar günü merkür akrep burcunda geri gitmeye başlıyor. Ortaklıklarınız, yatırımlarınız, başka kaynaklarla ilgili konularda tekrar üzerinden geçmeniz gereken durumlar olacaktır. Yabancılarla ilgili, yolculuklarınız veya planlarınızla ilgili hızlıca harekete geçebileceksiniz. Farkında olmadığınız bir özelliğinizi keşfedebilirsiniz. Ya da kişisel gelişiminiz için bir girişimde bulunabilirsiniz.

BOĞA

İlişkiler konusunda deneyimlerinizle ilgili konular tekrar gündeme gelebilir. Merkür akrep burcuna geçiyor. İlişkilerinizde daha fazla tutku, kıskançlık, sahiplenme yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin herşeyinden şüphelenebilirsiniz. Veya onun hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Olumlu tarafı karşınızdaki kişinin fikir ve düşünceleri dönüşümünüze sebep olabilir. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiş yapıyor. İş ortamınızdaki ilişkileriniz, çalıştığınız kişiler veya hizmet verdiğiniz durumlarla ilgili kısmetler olabilir. Sizin için uzlaşma ön planda gelecektir. Hafta başında ortaklaşa işler veya yatırımlarınız, başka kaynaklarla ilgili girişimleriniz olabilir. Planlarınızda yaşayacağınız geçikme veya zorlanacağınız durumları ilişkileriniz yardımıyla perşembe günü çözümleyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili, varsa size yol gösteren ancak size kurallarıyla otorite gelen kişilerle ilişkilerinizdeki gerginlikleri içinde bulunduğunuz pozisyon yardımıyla çözebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili sizi harekete geçirecek zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu daha fazla sosyalleşme imkanınız olacak. Merkür akrep burcunda geri gitmeye başlıyor. İlişkilerde eski konular gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişiyle ilgili duymadığınız konular kulağınıza gelebilir. Sırlar açığa çıkabilir. Problemlerinizi çözmek için çaba göstermenin tam da sırası.

İKİZLER

İş ortamınız, çalıştığınız kişilerle olan iletişiminizde daha derine ineceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yönetici gezegeniniz merkür akrep burcuna geçiş yaptı ve işlerinizle çalıştığınız kişilerle işlerinizi gözden geçireceğiniz, planlayacağınız bir döneme girdiniz. İlişkilerle ilgili hareketli bir şekilde haftaya başlıyorsunuz. Görüşmeleriniz hararetli başlayabilir. İkili girişimleriniz olabilir. Venüs terazi burcuna geçiyor. Özel zevklerinizle, aşkla varsa çocuklarla ilgili güzel zamanlar geçirebileceğiniz sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi güzelleştirme operasyonlarına girebilirsiniz. Çarşamba günü ortaklaşa işler, başka kaynaklarla ilgili durumlar sizi arada bırakabilir. Perşembe sizden istenenleri çalışarak hazır hale getirebileceksiniz, varolan sorunları da çözebileceksiniz. Hafta sonu ortaklaşa işlerinizde yürümeyen noktalar üzerinde düşünebilir harekete geçebilirsiniz. Sosyal ortamlar, kendinizi geliştirebileceğiniz konular faaliyetlerle ilgilenmeniz size iyi gelebilir. Pazar günü yönetici gezegeniniz merkür akrep burcunda gerileme başlıyor. İşleriniz, çalışma ortamınız, çalıştığınız ve hizmet verdiğiniz konularda eski konular önünüze gelebilir ve çözmeniz, düzeltmeler yapmanız için fırsat olabilir. Sonuç odaklı olmasa da çalışmalarınızı derinleştirebilirsiniz. Gruplar içersinde sizi heyecanlandıracak kişilerle görüşmeler olabilir. Yeni fırsatlar doğabilir.

YENGEÇ

Haftaya kalan işlerinizi tamamlayarak, işle ilgili çalışmalarınıza hız vererek, çalıştığınız kişilerle ilgili konularda girişimlerle başlayabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacaktır. Merkür akrep burcuna giriş yaptı. Aşk varsa çocukların eğitimi, yazılarınızı yazabilme, zihinsel hobilerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir dönem olacaktır. Akrep burcunda gizemli konularla ilgili merakınız artabilir. Zihinsel olarak aşklarınız, zevkleriniz, eğlence veya kendi gelişiminiz için girişimleriniz artabilir. Bireysel ifadenizde keskin çıkışlar olabilir. Özel hayatınızda şüphe duyacağınız haberler alabilirsiniz. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna giriş yapıyor. Aile içersinde, yaşam alanınızda uzlaşmacı veya problem çözücü kişi siz olabilirsiniz bu dönemde. Evinizle ilgili dekorasyon, evinizi güzelleştiren materyaller alma eğilimi olabilir. Başkalarının düşündükleriyle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. İş ve ev hayatınızı etkileyen ilişkilerinizde gerginliklerin perşembe günü alacağınız önlemlerle önüne geçebilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız zorlukları bireysel sorumluluklarınız aracılığıyla çözüme kavuşturabilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinizle ilgili sizi yıpratan koşullar üzerinde düşünebilirsiniz. Pazar günü merkür akrep burcunda geri gitmeye başlıyor. Eski aşklarınız gündeme gelebilir, haberler alabilir veya o kişileri karşınızda bulabilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda çözemediğiniz konular üzerinde çalışmanız için fırsat olarak görmenizde fayda var. Bireysel olarak ifade etmek istediğiniz konular üzerinde gelişim sağlamak için çalışmalar yapabilirsiniz bu dönemde. Pazar günü ve bir kaç gün işiniz, iş hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz konularla ilgili beklenmedik fırsatları maddi olarak da gelecek fırsatlarla çözmeniz mümkün.

ASLAN

Bireysel olarak kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda, aşk varsa çocuklar, hobilerinizle ilgili girişimleriniz olabilir. Haftaya bu konularla ilgili hızlı bir giriş yapabilirsiniz. Merkür akrep burcuna geçiş yaptı. Eviniz, ailenizle ilgili konular zihninizi meşgul etmeye başlayacak. Aile içersinde önceden bilmediğiniz sırları öğrenmeniz mümkün. Şimdiye kadar çaba gösterdiğiniz konularda planlarınızı yapabilirsiniz. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiyor. Yakın çevreniz, iletişimde olduğunuz kişilerle varsa kardeşlerinizle uzlaşmacı tavirlar içersine girebilir, bir de onların fikirlerini öğrenmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda, çalıştığınız kişiler veya verdiğiniz hizmetle ilgili kişilerle yaşadığınız zorlukları bakış açınız sebebiyle yaşıyor olabilirsiniz. Perşembe günü sorumluluk alacağınız veya sizi kısıtlayan şartlar olsa da bazı girişimleri gerçekleştiremeniz problemleri çözebilir. Pazar günü merkür akrep burcunda geri gitmeye başlıyor. Aile ile, evinizle ilgili konularda eski konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili iletişim araçlarında aksamalar olabilir. Pazar ve sonrası bir kaç gün gelişiminize katkı sağlayacak bağlantılar kurabilir, yabancılarla olan ilişkilerinizde yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Herkesle paylaşmak istediğiniz konular bir anda sizing için fırsata dönüşebilir.

BAŞAK

Hafta başında eviniz ve ailenizle ilgili konularda girişimleriniz olabilir. İlginiz ve enerjiniz bu konularda yüksek olabilir. Merkür akrep burcuna geçiş yaptı. Bu dönemde yazı yazabilir, iletişim kuracağınız kişilerle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Anlaşmalar, görüşmeler, yaın çevrenize dair planladığınız konuları devreye sokabilirsiniz. Varsa kardeşlerinizle görüşmeler, haberler olabilir. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiş yapıyor. Maddi konulardaki istekleriniz daha netleşiyor. Yapacağınız harcamaları tartabilir ve bütçenize göre ayarlayabilirsiniz. Maddi anlamda kısmetleriniz de olabilir. Bireysel istekleriniz veya sizi zorlayan koşullar maddi olarak da yaratmak istediğiniz gelir kaynağınız ve de başkalarından gelecek maddi beklentiler arasında bırakabilir sizi. Perşembe günü yakın çevrenizden kişilerle veya yapacağınız görüşmelerle hayatınızı kolaylaştırcak hamleleri yapabilirsiniz. Maddi konularda kendinizi göstermek istiyorsunuz ancak isteklerinizi gerçekleştirmek için fırsatları bekleyin. Pazar ve sonrasında bir kaç gün ortaklaşa faaliyetlerden başka kaynaklardan gelecek fırsatlar olabilir. Pazar günü merkür yani yönetici gezegeniniz akrep burcunda geri gitmeye başlayacak. Yakın çevrenizde şimdiye kadar çaba gösterdiğiniz konularla ilgili ilgilenmeniz gereken durumlar olduğunu size hatırlatacak. Bu süreçte planlarınızı programlarınızı yapabilirsiniz ancak görüşmelerin sonuçlarını merkür düzgün hareketine döndüğünde alabileceksiniz.

TERAZİ

Haftaya yakın çevrenizle ilgili girişimlerinizle, işlerinizi yapabilmek için hareketli geçecek şekilde başlayabilirsiniz. Merkür akrep burcuna geçiş yaptı. Maddi konularla ilgili planlarınızı oluşturabilir, kaynak bulma konusunda gelirinizi arttırmak için pratik olabilir ve görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bilmediğiniz kalemler gündeminize gelebilir. Yönetici gezegeniniz venüs burcunuza geçiyor. Etrafınıza ışık saçacağınız bir dönem olacaktır. Estetik ve güzelleşme konularında kendinize vakit ayırabilirsiniz. Etrafınızla daha uzlaşmacı tavırlara girebilirsiniz. Bu hafta evinizdeki ailenizdeki durumlar ilişkilerinizde ve kendi isteklerinizi yapmak konusunda sizi zorlayabilir ancak perşembe günü aile içersinde maddi konularla ilgili gelişmeler sizi zorlayan konuları hafifletecek şartları getirebilir. Hafta sonu evinizdeki meselelerde bazı önlemler almanızı gerektirecek durumlar olabilir. Kendinize veya varsa çocuklarınıza vakit ayırmanız yerinde olur. Merkür akrep burucnda geri gitmeye başlıyor pazar günü. Maddi konularla ilgili problemleriniz üzerinde çalışamanız için fırsat olabilir. Bütçenizle ilgili konuları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Eskiden kalan halletmeniz gereken durumlar gündeme gelebilir. Pazar ve birkaç gün sosyal çevrenizle, ilişkilerinizle ilgili gruplar içersinde beklemediğiniz yeni fırsatlar olabilir.

AKREP

Maddi konularda girişimlerle haftaya başlayabilirsiniz. Merkür burcunuza geçiş yaptı. Kendinizi zihinsel olarak daha aktif hissedeceğiniz, ikna edici olabileceğiniz, gizemli hiç bir şeyin kalmayacağı, sizden saklanan bir şeyin olamayacağı bir dönem olacaktır. Sözlerinizi keskin bir dille gitmesi gereken yerlere ulaştırabileceksiniz. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiş yapıyor. Keskin bir dil kullanacağınız için biraz kendi içinize dönmeniz, huzuru kendi içinizde aramanız da faydalı olacaktır. İlişkilerinizi biraz akışına bırakmak size fayda getirecektir. İşlerinizi yapış şekliniz, iletişim kurduğunuz kişiler veya eğitim konularında, yakın çevrenizle yaşayacağınız zorluklar olabilir. Yaşamınızı düzene koyarken koyduğunuz kurallarınızla bu durumu aşabilirsiniz. Bazı kişileri hayatınızdan çıkarmayı düşünebilirsiniz. Özellikle iş ortamınızda. Pazar günü akrep burcunda merkür geri hareketine başlıyor. Kendinizle ilgili kararlarınızı gözden geçirmeniz, tavır ve davranışlarınızla ilgili gördüğünüz eksikler, etrafınızla paylaştığınız konularla ilgili gözden geçirme devresi olarak faydalı bir dönem olabilir. Pazar günü ve bir kaç gün sizin için çalışma ortamınızı değiştirebilecek, iş hayatınızda kısmetlerin gelebileceği ve maddi konularda isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatları sunacaktır.

YAY

Haftaya hareketli enerjik başlayabilirsiniz. Spor yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacaktır. İsteklerinizi yapmak için modunuz olumlu olacaktır. Merkür akrep burcuna geçiş yaptı. Bu dönemde kendi başınıza çalışmalar yapmanız için uygun. Hayatınızda tatmin olamadığınız, kontrol edemediğiniz durumları ele almak için düşüncelerinizi bu konulara yoğunlaştırabilirsiniz. Sizi engelleyen şartları çözebilirsiniz. Haberler beklemediğiniz yerlerden size ulaşabilir. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiş yapıyor. Sosyal ortamları bu dönemde ilişkilerinizi geliştirmek için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla uzlaşmacı tavırlar içersinde olabilir, gruplar içersinde ilgi görebilirsiniz. Arkadaşlarınız aşkı bulabileceğiniz kişiyle sizi tanıştırabilir. Maddi konularda bazı zorluklar canınızı sıkabilir ve bireysel faaliyetlerinizi etkileyebilir ancak perşembe günü alışkanlıklarınızı, şartlarınızı tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilir ve zorluklarınıza önlemler almanın yollarını bulabilirsiniz. Merkür pazar günü akrep burcunda geri gitmeye başlıyor. Kendi başınıza çalışmalarınız için uygun bir dönem olabilir. Sizden saklanan bazı bilgiler beklemediğiniz yollardan size gelebilir. Bu dönemde biraz da kendinizi dinlemenizde fayda var. Pazar ve bir kaç gün yabancılar, uzak yolculuklar, gelişiminiz için girişimde bulunabileceğiniz fırsatlar kapınıza gelebilir.

OĞLAK

Hafta başında aktiviteleriniz daha fazla içsel olacaktır. Kendi kendinize faaliyetler daha uygun olacaktır. Zira enerjinizi dışarı yansıtamayabilirsiniz. Merkür akrep burcuna geçiş yaptı. Sosyal ortamlar, gruplar, arkadaş ortamlarında fikirlerinizle ön plana çıkabilirsiniz. Gruplarla olan görüşmelerinizin artacağı bir dönem olacaktır. Zihinsel aktiviteleri gruplarla beraber yapabilirsiniz. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiş yapıyor. İş ve toplumsal hayatınızda ilişkileriniz hareketlenecektir. Uzlaşmacı olabilirsiniz. Sizinle çalışmak veya birarada olmak isteyen kişiler aracılığıyla kendinizi gösterebilirsiniz. Yükselmeniz ilişkileriniz sayesinde olacaktır. Bu dönemde bilgi toplama ve değerlendirme olarak karşı çıkmazsanız size faydalı olabilir. Hafta ortasında stresli olabilirsiniz ancak gruplar içersinde aldığınız sorumluluklar aracılığıyla stresini azaltacak yollar bulacaksınız. Kendi başınıza yapacağınız aktiviteler, eviniz veya ailenizdeki değişimleri, yatırımlarınızla ilgili fırsatları size getirebilir. Başka kaynaklarla ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

KOVA

Grupsal faaliyetlerle, organizasyonlarla, arkadaşlarınızla olan faaliyetlerle haftaya başlayabilirsiniz. Merkür akrep burcuna geçiş yaptı. Şimdiye kadar mücadele ettiğiniz, sorumluluk aldığınız konularla ilgili kendinizi ifade edecek hale geldiğiniz konuları sunmaya, otoritelerle paylaşmaya başlayabilirsiniz. Toplum içersinde fikirleriniz ön plana çıkabilir. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiş yapıyor. Yabancılarla ilişkiler kurabileceğiniz, kurduğunuz ilişkilerle kendinizi gösterebileceğiniz, farklı kültürlerle ilgili faaliyetlerde, kendinizi geliştirebileceğiniz konularda bilgili kişilerle birarada bulunabilirsiniz bu dönem. Yabancı kültürlerden gelebilecek kısmetler söz konusu olabilir. Kontrolü elinizde tutamadığınız konular olabilir. Bu da sizi kendi yakın çevreniz, hali hazırda bildiğiniz durumlarla başkalarına danışmanız gereken durumlar arasında bırakabilir. Gruplarla olan iletişimle veya yapacağınız organizasyonla atacağınız adımları belirleyebilir ve zorlandığınız konulara çözümler bulabilirsiniz. Hafta sonu daha dışa dönük ve sosyal olacaksınız. Pazar günü merkür akrep burcunda geri hareketine başlıyor. İş hayatınız veya toplumsal hayatınızla ilgili gecikmeler, yanlış anlamalar meydana gelebilir. Sunumlarınızı son haline getirme konusunda bu dönemi fırsat olarak kullanabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili konuları otoritelere danışabilirsiniz. İşinizle ilgili eski konular gündeme gelebilir ve düzenlemeniz gereken noktalar olabilir. Pazar ve sonrası birkaç gün gruplar, organizasyonlar içersinde bulunacağınız faaliyetlerle, gerçekleştirmek istediğiniz konuları ilişkileriniz sayesinde çözebilir ve çok farklı bir çevreye girebilirsiniz. İşlerinizi ilişkilerdeki fırsatları kullanarak istediğiniz şartları oluşturacak hale getirebilirsiniz. Gruplar içersinde size destek olacak faaliyetler olacaktır.

BALIK

Hafta başında iş hayatınızda yoğunluk olabilir. Merkür akrep burcuna geçiş yaptı. Sizin için gelişiminizde kullanacağınız bilgileri elde edebileceğiniz ortamlar olabilir. Bu dönem fikirlerini alabileceğiniz kişilerle, yabancılarla, akademik kişilerle zihinsel faaliyetleriniz olabilir. Venüs yöneticisi olduğu terazi burcuna geçiş yapıyor. Ortaklaşa işler, başka kaynakların size sunacağı fırsatlar ayağınıza gelebilir. Yatırımlar konusunda size destek olacak kişiler olabilir. Ortaklık kuracağınız kişilerle olabilirsiniz. Ortaklıklarda işinize yaracak kişiler olabilir. Gruplar içersinde sizi zorlayan konular olabilir. Bu konuda bilgilenmeniz gerekebilir. Hemen karşılık vermeden araştırmanızda fayda var. Hafta sonu biraz yalnız kalmanız size iyi gelebilir. Pazar günü merkür akrep burcunda geri hareketine başlıyor. Yabancılar, akademik konular, yolculuklar sizin gecikme, yanlış anlaşılma yaşayabileceğiniz konular. Biraz araştırma, planlarınızı düzene koyma gibi konularda da çalışmalar yapmanız için uygun olacak. Herkese duyurmak istediğiniz konular var ise merkür düzgün hareketine dönsün diye beklemeniz gerekecek. Pazar ve birkaç gün iş hayatınızda yapacağınız hamleler olabilir. İş ortamınıza, hizmet verdiğiniz konulara da yansıyacak olan olumlu hamleler maddi konularda da ani değişimler getirebilir.

gamze avcu