19 Şubat Çarşamba burçlar

Bugün sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Gruplar içersinde aynı fikirlere takılıp kalmış olabilirsiniz. Bu sizin ilerlemenize engel oluyor olabilir. Diğerlerine de kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. Başka açılardan bakmayı deneyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle bir konuda tartışmanız olabilir. Onları dinlemeyi deneyin.

BOĞA

Ortaklarınızla görüşmelerinizde sizin yapmak istedikleriniz üzerinde tıkanmış olabilirsiniz. İşlerle ilgili fikirleriniz ilişkilerinizi tıkayabilir. Başka bir açıdan bakmalısınız. Başka bir yöntemle çalışmayı deneyebilirsiniz. Çözüm için birkaç gün bekleyin.

İKİZLER

Fikirleriniz sizin için çok önemli ancak biraz da yaptığınız projenin amaçlarına veya içeriğine yönelik düşünmeniz yerinde olabilir. Kendi istekleriniz konusunda ortaklaşa ilişkilerinizle ilgili kişileri zorlamazsanız çözümü daha rahat bulabilirsiniz. Bu konuda yeteneklerinizi kullanarak çözüme ulaşabileceksiniz ancak birkaç gün beklemenizde fayda var.

YENGEÇ

Başkalarıyla ortaklaşa işlerinizde, projeleriniz konusunda ısrarcı olmanız kendi yeteneklerinizi kullanmanıza engel olabilir. Uzun soluklu olmayabilir. Görüşmeleriniz sizi farklı yöne götürebilir. Çalışmalarınızla bu konuyu aşabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizle ilgili çözümler için birkaç gün beklemenizde fayda var.

ASLAN

Kendi sorumuluklarınız sebebiyle karşınızdaki kişileri ikna etmeniz zor olabilir. İlişkilerinizde kendizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Karşınızdakileri de dinlemeyi denemelisiniz. Sizi farklı açılardan bakabileceğiniz bir noktaya getirebilir. Birkaç gün ilişkilerinizdeki çözeümleri alabilmeniz için gerekli bir sure.

BAŞAK

Yapmanız gereken günlük işler sizin farklı fikirler bulmanız ve farklı projelere vakit ayırmanızı engelleyen bir durum yaratabilir. İşleriniz ve iş ortamınızdaki projeleri maddi konular sayesinde çözümleyebileceksiniz ancak birkaç gün beklemeniz gerekebilir.

TERAZİ

Maddi konularla ilgili sorumluluklarınız özel hayatınızdaki görüşmelerinizi, faaliyetlerinizi kısıtlayabilir. Özel hayatınızdaki görüşmelerde anlayışlı davranarak çözümlere ulaşabilirsiniz. Hareketli geçecek olan gününüz sizi konuşmalar yapmanıza, karşınızdakileri de dinlemenize yardımcı olacak. Karşılıklı görüşmeler hemen çözüm getirmese de birkaç gün beklemenizde fayda var.

AKREP

Ev ve ailenize dair konularda kendi kararlarınız üzerinde diretmeniz sizi zora sokabilir. Ancak biraz kendi başınıza kalıp düşüneceksiniz. Birkaç gün karar vermeniz için gerekli bir zaman. O zaman farklı fikirler üretebileceksiniz.

YAY

Yaptığınız sunumları, öğrendiğiniz fikirleri kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Bu konuda arkadaşlarınızdan veya gruplardan yardım alabilirsiniz. Birkaç gün beklemeniz çözüme kavuşmanız ve harekete geçmenize yardımcı olabilir.

OĞLAK

Gruplar içersinde aldığınız sorumluuklarla ilgili konularda diğerlerini maddi açıdan ikna etmeniz zor olabilir. Patronlarınız veya otorite olan kişilerle görüşerek bu durumu birkaç gün içinde aşmanız mümkün. Gruplarla yaptığınız faaliyetlere, çalışmalarınıza başka bir yönden bakmanız daha faydalı olabilir.

KOVA

İş hayatınıza dair sorumluluklarınızla ilgili ilerlemeniz bugün zor olabilir. Kararlarınızı vermekte zorlanabilir, kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Yeni bilgiler edinebilir ve birkaçgün içinde daha net düşünebilirsiniz.

BALIK

Planlarınızı gerçekleştirmeniz konusunda kendinizi zorlayabilirsiniz. Herkesle paylaşmanız gereken sorumluluklarınız var. Kendi başınıza kalmak sizi zorlayabilir. Başkalarıyla paylaşımda bulunabilirseniz o zaman destek buluarak sorumluluklarınızı aşma fırsatını bulabilir ve harekete geçebilirsiniz.

gamze avcu