Abone Ol

İşte Benim stilim'de Yasemin Öztürk'ün elbisesi kavga çıkardı

İşte Benim Stilim 17. bölümünde Pelin Suade, Yasemin Öztürk'ün elbisesini beğenmediğini sanki evde tüllerler kendisi yapmış gibi durduğunu söyleyince Yasemin ne güzel bir düşünce değil mi diye sordu.

Yasemin Öztürk'ün elbisesi kavga çıkardı

Pelin ise bence değil sevmedim ben dedi. Yasemin sevme sen diye Pelin'e tepki gösterdi.

Nil Karataş ise cuma şıklığına uyuyor mu diye sorunca Yasemin illa payet mi giymemiz lazım diye tepki gösterirken Simge sünnet annesi mi olalım illa dedi.

Nil ise her benim sözüm kesiliyor dedi ve Simge'ye o benim konseptimdi ister sünnet annesi ister damat annesi ol diye tepki gösterdi. Gizem Özdilli ise bu gayet toplantı elbisesi diyerek elbiseyi abiye bulmayanlara tepki gösterdi.

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Yarışmacılar: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

İşte Benim Stilim'de Simge Tertemiz Sevil Uyar tartışması

İşte Benim Stilim'de Hatice'nin zor anları

İşte Benim Stilim'de Gizem Özdilli'den Neslihan Önder'e: Ayaklarını sıcak tut ki kafayı üşütme

İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya, Berna Öztürk'ün eteğini kesti!