Abone Ol

Tek Türkiye ekibinden ilk sinema filmi: Paramparça

Başrollerini Tek Türkiye'den Ozan Çobanoğlu, Kadim Yaşar ve Ezgi Sertel'in paylaştığı paramparça 2010'da sinemada olacak.

Tek Türkiye ekibinden ilk sinema filmi: Paramparça

Yönetmenliğini Naci Çelik Berksoy'un yaptığı ve başrollerini Tek Türkiye dizisinden tanıdığımız Ozan Çobanoğlu, Kadim Yaşar ve Ezgi Sertel'in paylaştığı paramparça 2010'da sinema severler ile buluşuyor.

FİLMİN KONUSU : Bazen hayat zor geçmeye yavaş ilerlemeye başlar. Kişi tüm bunları düzeltmek için çalışır çaba gösterir, mücadele eder insan erdem ve ahlak ilkeleri gereği kısa yolu bir süreliğine de olsa reddeder çalışıR. En zayıf anında hayat insana garip çıkış yolları gösterir ve bu çıkış yollarını kolay kılar. İşte bu noktada insan egoları inatları ve tutkularıyla verdiği kararı ağır bedellere yol açar ve bir anda kurmuş olduğu yapı paramparça olur. Artık düzeltmekten çok kurtulmaya çalışır. İşte asıl yenilgi o noktada başlar. Birinden bir beladan bir adamdan kurtulmanın yolu onu yok etmekten geçer. Günümüzde insanoğlunun başarmaktan anladığı şey başkasının başarısızlığı olmuştur. Ölmemek için öldür ve bir gün öldüren için vicdan azabı başlar ve asıl ölüm yani ruhun ölümü başlar