Abone Ol

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? (18 Haziran) Survivor 99. son bölüm

Survivor 2016 99. bölümü TV8 ekranlarında yayınlandı. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele verdiler.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı?

TV8 ve ekranların en çok izlenen ve her bölümü soluksuz takip edilen yarışma programı Survivor 2016’nın 99. bölümü seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler finale sayılı günler kala bir ödül oyununa daha çıktı.

SURVIVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Alp Kırşan’ın sunumuyla yayınlanan ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler zorlu bir parkurda muhteşem bir mücadele verdiler. Kıyasıya rekabetin söz konusu olduğu oyunu Ünlüler takımı 10’a 8’lik skorla kazandı.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? (18 Haziran) Survivor 99. son bölüm - Resim: 1Survivor'da Semih'ten İbrahim'e sumocu benzetmesi!

Kazanan takım aileleri ile görüntülü konuşma yaptı. Bu sonuçla birlikte Ünlüler uzun bir aranın ardından iletişim oyunu kazanmış oldu.

NAGİHAN AĞLADI

Nagihan bu akşamki ödül oyununda da oynayamazken takımına katkı sağlayamadığı için duygusal anlar yaşadı. Semih ise onu teselli etmek için yoğun çaba saffetti.

“İKİNİZ DE TERBİYESİZSİNİZ”

Ödül oyunu esnasında gergin anlar yaşayan Semih ile Gönüllüler takımı arasında tartşma çıktı. Semih “Bak oradan fıs fıs konuşuyor. Buraya sanki sumo güreşlerine hazırlanmaya gelmiş.” dedi.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? (18 Haziran) Survivor 99. son bölüm - Resim: 216 Haziran reytingleri: Survivor mı, Euro 2016 mı?

Nagihan'ın da bu sözler karşısında kahkaha atması Serkay'ı sinirlendirdi ve “Siz ikiniz de gerçekten terbiyesizsiniz.” dedi. İbrahim ise Serkay'la dertleştiği esnada Semih'in kilosuyla dalga geçtiğini belirterek “Sen kimsin ya!” diyerek eski takım arkadaşına tepki gösterdi.

SURVIVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da 16 Haziran günü Ödül oyunu için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya bir mücadeleye girişti. Neredeyse başabaş mücadelenin yaşandığı oyunda, Gönüllüler takımı Ünlüler takımına karşı 10-7’lik bir skorla yendi.

NAGİHAN SURVIVOR ADASINA GERİ DÖNDÜ

Survivor’da en çok yarışmayı kazanan isim olan Nagihan, sakatlığının ardından adaya geri döndü.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? (18 Haziran) Survivor 99. son bölüm - Resim: 3Survivor'da deprem! Nagihan'dan beklenen haber geldi

Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı adaya döner dönmez yaptı ve şoke eden anları şu şekilde anlattı: ‘Böyle olacağını bilemezdik, son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum. Dünya başıma yıkıldı. Survivor’ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edicem bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? (18 Haziran) Survivor 99. son bölüm - Resim: 4Survivor'da böyle kavga görülmedi

SURVIVOR’DA ÖDÜL NEYDİ?

Survivor Gönüllüler takımının kazandığı ödül sanal gerçeklik gözlüğü ile İstanbul turuydu. Yarışmacılar uzun zamandır hasret kaldıkları İstanbul’u, hayranlarından gelen videolar eşliğinde izlediler.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da pazartesi akşamı birinci dokunulmazlık yarışmasını Ünlüler takımı kazanmıştı. Bu dokunulmazlık sonrası Gönüllüler takımı konseyde İbrahim'i yazarak ilk eleme adayı olarak belirlemişlerdi.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? (18 Haziran) Survivor 99. son bölüm - Resim: 5Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor'da şok gelişme kim elendi?

Salı günkü ikinci dokunulmazlık oyununu ise Gönüllüler takımı kazanmıştı. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrası konseye giden Ünlüler takımı Yunus Günçe ve Semih'in isimlerini yazmıştı.

Böylece eleme adayları Semih, Yunus Günçe ve İbrahim olarak belirlendi ve SMS oylamasına gidildi. Daha önce defalarca eleme adayı olan ancak yoluna devam etmeyi başaran ünlüler takımından Yunus Günçe bu defa elenerek Survivor’a veda etti. Yunus Günçe, İbrahim ve Semih Öztürk’ten daha az oy alarak adaya veda etti.