Abone Ol

Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor'da şok gelişme kim elendi?

Survivor 2016 15 Haziran son ödül oyununda neler oldu? Survivor Nagihan Karadere Survivor'un son ödül oyunu oynanan 15 Haziran 2016'da yaralandı. Parkurda yaralanan Nagihan'ın son sağlık durumu nedir?

Survivor'da Nagihan diskalifiye mi oldu? Görünmez kaza...

29 Haziran sonlarına yaklaşan Survivor heyecanı tam gaz süregelirken, reyting rekorlarını da kırmaya devam ediyor. Survivor'un 15 Haziran akşamı oynanan ödül oyununda Damla ile karşı karşıya yarışan Nagihan, bayrak almak için koşturduğu sırada ters hareket yapması sonrasında yaralandı.

Durumunun nasıl olduğu konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı, ancak ödül oyunu ortamını sarsan yaralanma sonrasında Nagihan'ın sesi adeta adayı inletti. Nagihan'ın yaralanması sonrasında hemen oyun alanına gelen doktorlar, durumu için herhangi bir açıklama yapmazken, yaşaan bu talihsiz kaza ile ilgil meraklı bekleyiş devam ediyor.

SURVİVOR NAGİHAN YARIŞMAYA DEVAM EDECEK Mİ?

NAgihan'ın kaza geçirmesinden kısa bir süre öncesinde Atakan ile girdiği laf dalaşı da ödül oyununun gündemine oturdu. Atakan'a çok sinirlene  Nagihan 'Defol Git' diyerek tepkisini gösterdi. 'Nagihan birinci' diyerek atar yapan Nagihan bakalım yarışmaya devam edebilecek mi? Doktorları MR çekimleri belli olduğu anda Nagihan hakkında açıklamayı burada görebilirsiniz.

Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor'da şok gelişme kim elendi? - Resim: 1Nagihan yarışmadan ayrılacak mı? Survivor'da kim elendi?

Son ödül oyununda yarışmacılar iki parkuru olan oyunda yarışırken, 6-1 fark ile ünlüler takımı önde iken gönüllüler adeta atak yaparak durumu 8-8'e kadar getirdi. Nagihan'ın yaralanması sonrasında Damla'da otomatikmen oyunu oynayamadı.

Gönüllüler 10- 8 kazandı. İkinci etap yarışmasını da kazanan gönüllüler oldu. Son ödül oyununu kazanan gönüllülere özel hazırlanmış bir malikane ve gün boyu da yemekler mevcut.

NAGİHAN'DAN ATAKAN'A BAŞKA BİR GİDER

Survivor yeni bölüm tanıtımında Nagihan'ın ise Atakan'a gönderme yaptığı görülüyor. Nagihan, Atakan'ın onu elemek için her şeyi denediğini ama kendisinin kimseden korkusu olmadığını açıkladı.Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Survivor 2016' yarışması ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. Survivor 2016'da takımlar ikinci dokunulmazlık oyunu için 13 Haziran Pazartesi günü karşı karşıya gelen takımlar adeta savaştı. Ve ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası düzenlenecek konseyde haftanın ikinci elemeye adayı belli oldu. Elenen isim ise 14 Haziran Salı akşamı çıkan SMS sonuçlarına göre belirlendi.

Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor'da şok gelişme kim elendi? - Resim: 2Survivor'da Yunus Günçe için şok iddia! Nagihan ve Semih...

Acun Ilıcalı Survivor 2016 şampiyonunun belirleneceği Kıbrıs Finalinin ne zaman yapılacağını açıkladı. Acun Ilıcalı Kıbrıs’taki Büyük Finalin 29 Haziran 2016’da yapılacağını açıkladı. Finaldeki yarışmaların ise Kıbrıs’ta değil yine geçen sene olduğu gibi Dominik’te çekileceğini açıkladı.

SURVİVOR KIBRIS FİNALİ 

Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak. Survivor birincisini Kıbrıs'ta SMS oylaması sonuçları belirleyecek.Kıbrıs finaline Survivor 2016 adasından 4 isim gidecek. Bu isimlerden şu anda sadece 1 tanesi belli. Geriye kalan 3 koltuk için son ana kadar büyük bir yarış olacak. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor.Geçtiğimiz haftalarda oynanan dokunulmazlık oyunu, kazanan kişinin Kıbrıs finaline gitmesini sağlamıştı. Survivor Kıbrıs finaline giden isim Atakan ile girdiği ödül oyununu kazanan Damla olmuştu. Damla Survivor 2016 Kıbrıs finali için elenmeyecek ilk isim olurken, Atakan'ın oyunu kaybetme üzüntüsü de yerini ihtimaller bıraktı. Survivor Kıbrıs finali KKTC Nuh'un Gemisi Otel'in de gerçekleşecek. Survivor Kıbrıs finalinde kazanan yarışmacı 500 bin liralık ödülü kazanacak.  Acun Ilıcalı Kıbrıs finali için ise otelde 500 oda ayırttığı öğrenildi. Survivor 2016 Kıbrıs finalinde ilk katıılan 12 ünlü grubu ve 10 gönüllü grubu dahil 500 davetlinin olacağı açıklandı. Survivor finaline katılacak olan yarışmacılardan belli olan tek isim şimdilik Damla olmakta iken, diğer isimler de bakalım ne zaman belli olacak?

Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor'da şok gelişme kim elendi? - Resim: 3Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Nagihan ve Yunus birbirine girdi!

SURVİVOR YUNUS GÜNÇE ELENMESİ AKABİNDE ŞOK SÖZLER

Zordu demeyeceğim. Aptal biri değilim ben, zor olacağını tahmin edebiliyordum. Şimdi 4 ay önce başladık, aslında başladığımız şey bir yolculuk. Kendime göre butik bir Survivor yaşamaya çalıştım. Başka şeyler anlatmaya çalıştım. Yani Survivor'da tek bir metot olmadığını göstermeye çalıştım. Kendimi doğru ifade edebildim mi, insanalara ulaşabildim mi, onun muhakemesini ben yapamam.

GÖNLÜMÜ KAZANDINIZ

Sizinle adaya gelmeden önce odada yaptığımız son görüşmede "Yunus yıllardır seni takip ediyoruz ve kaliteni hiç bozmadın" demiştiniz. İşte o an benim gönlümü kazandınız Sayın Ilıcalı. Bu çok önemsediğim bir kelime benim. Kalite. Umarım aynı izlenimi tekrar bırakmışımdır Survivor'da.

SURVİVORDA İLİŞKİLER

Çok iyi geldi bana Survivor. En kötüyken bile çok güzeldi aslında. Survivor ile aramda aşk ve nefret ilişkisi oldu. Çok güzeldi burada olmak. İyi ki gelmişim. Buraya gelme teklifi alan arkadaşım olursa "Mutlaka git" derim. Eyvallah.

ACUN ILICALI YUNUS ETKİSİ

Günçe'nin bu sözleri üzerine Acun Ilıcalı, "Ben de iki şey söylemek istiyorum seninle ilgili" dedi ve sözlerine şöyle devam etti: Birincisi açıkcası tam anlamıyla Survivor'dın. Çünkü fiziksel olarak kendinden 15-20 yaş küçük arkadaşlarla ölümüne mücadele ettin ve adada gerçekten önemli bir noktaya kadar kalmayı başardın. Seyircimiz de bunu böyle takdir etti ve birçok oylamadan çıktın zaten.

Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor'da şok gelişme kim elendi? - Resim: 4Yattara'dan Survivor bombası: Atakan ve Nagihan...

İkinci olan çok önemli benim için. İki mesaj aldım ben senden. Birincisi, yaşın öbür yarışmacılara göre olgun ama bu olgunluğu hissetirmen çok önemliydi. Bence saygı konusunda çok önemli mesajlar verdin.

'HERKES SENİ SEVDİ'

Bütün üslubün Survivor boyunca en sinirlendiğin anlarda bile hep saygı çerçevesindeydi. Bu kadar zor şartlarda bunu koruyarak bence seyircimizin gönlünü kazandın. Bundan sonraki sanat hayatında sana gönülden başarılar diliyorum.