Abone Ol

Nagihan yarışmadan ayrılacak mı? Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı dün gece belli oldu. Survivor'da bu hafta elemeye 3 isim kalmıştı. Survivor'da Semih Öztürk, İbrahim ve Yunus Günçe adada kalmak için büyük yarış verdi...

Nagihan yarışmadan ayrılacak mı? Survivor'da kim elendi?

Survivor'dan elenen isim Yunus Günçe olunca diğerleri rahat bir nefes aldı. Survivor'da Nagihan ödül oyunu sırasında acılar içinde yere düştü. Nagihan'ın oyunlarda yarışıp yarışamayacağı doktorların son kontrolünden sonra belli olacak..

Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu..  Survivor'da dün akşam nefes kesen bir eleme gecesi vardı.. Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve 3 kişi olan gönüllüler takımından ilk eleme adayı İbrahim olmuştu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı.

Ünlüler takımında yapılan ada konseyinde Nagihan ve Semih Yunus Günçe’nin adını, Yunus ve Atakan ise Semih Öztürk’ün adını yazarak iki eleme adayı çıkardılar. Geçtiğimiz haftalarda yapılan büyük sms oylamasının sonuçlarına göre elenen isim belli oldu.

Daha önce defalarca eleme adayı olan ancak yoluna devam etmeyi başaran ünlüler takımından Yunus Günçe bu defa elenerek Survivor’a veda etti. Yunus Günçe, İbrahim ve Semih Öztürk’ten daha az oy alarak adaya veda etti.

SURVİVOR'DA NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor 2016’nın 15 Haziran Çarşamba yayınlanacak olan 97. bölümünde sakatlanan Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak?

Survivor’da büyük finale 10 gün kala heyecan dorukta. Survivor’da bu hafta elenen isim olan Yunus Günçe’nin ayrılmasıyla ünlüler ve gönüllüler takımlarında artık sayılar da eşit oldu. Her iki takımda 3’er yarışmacının mücadele edeceği Survivor’ın 97. bölümünde ödül oyunu sırasında Nagihan Karadere şok bir sakatlık yaşadı.

Survivor’ın en fazla oyunda yarışan ve en fazla oyun kazanan ismi olan Nagihan ödül oyunu sırasında acılar içinde yere düştü. Arka baldırında bir sakatlık yaşayan Nagihan’ın çığlıkları adayı inletirken, başarılı oyuncu acılar içinde kıvrandı. Doktorun müdahale ettiği ise Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

Nagihan yarışmadan ayrılacak mı? Survivor'da kim elendi? - Resim: 1

SURVİVOR'DA KURALLAR YENİDEN DEĞİŞTİ!

Survivor’da oyunlardaki kurallar değişti. Acun Ilıcalı yeni kuralları konseyde yarışmacılara açıkladı. Acun Ilıcalı, Survivor’da sona yaklaşılırken oyun sisteminde yapılan değişiklik hakkında açıklamalar yaptı. Ilıcalı yarışmanın yeni kurallarını böyle açıkladı:

“Bundan sonra Survivor’da kalan oyunları daha kısa parkurlarda daha hızlı oyunlar oynayacaksınız. 10 olan takım ikinci oyuna rakibine attığı fark kadar avantajla başlayacak. İlk oyun 10-7 bittiyse ikinci oyuna kazanan takım 3-0 önde başlayacak. Dominik’te 10 günlük bir süreniz kaldı ve kalan oyunları da böyle oynayacaksınız”

SURVİVOR'DA ACUN'DAN ATAKAN'A BÜYÜK SÜRPRİZ!

Survivor’da geçtiğimiz haftalarda ünlüler takımı NBA maçı ödülünü kazanmışlardı. Ancak havuzda gerçekleşen ödül oyunu sırasında Atakan başını kötü şekilde çarpmış ve boğulma tehlikesi geçirmişti.

Doktorların ortak kararıyla Atakan birkaç gün hastanede kontrol altında tutulmuş ve uçakla seyahat etmeleri gerektiği için takımının kazandığı NBA maçı ödülüne gidememişti.

Survivor’ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, Atakan’a müjdeyi verdi. Sakatlığı sebebiyle NBA ödülünü kaçıran Atakan’ın yarışma bitmeden ödülüne kavuşacağını açıkladı. Avatar Atakan, Survivor bitmeden özel uçakla Amerika’ya giderek NBA finalini izleyecek.

hürriyet