Abone Ol

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Nagihan ve Yunus birbirine girdi!

Survivor 2016 91. bölüm dün akşam ekranlara geldi. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununu kazanmak için kıyasıya bir rekabete girdiler.

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı?

TV8 ve ekranların her bölümü heyecan fırtınası estiren yarışma programı Survivor 2016’nın 91. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler haftanın ilk ödül oyunu için mücadele verdiler.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor’da dün akşam iki takım yoğurtlu kebap ve tel kadayıf için muhteşem bir mücadele verdiler. Oyunun sonunda geriden gelmesine rağmen gülen taraf 10’a 9’luk skorla Gönüllüler oldu.

“KAPAT ÇENENİ”
Survivor’da 9 – 9’a gelen oyun sonrası Yunus Günçe ile Nagihan arasında büyük bir tartışma çıktı. Yunus’un puan kaybetmesine sinirlenen Nagihan, takım arkadaşının fikir beyan etmesinin ardından “Kapa çeneni” tepkisini verdi.

NAGİHAN TALİHSİZ BİR KAZA GEÇTİRDİ
Ödül oyununda Damla ile karşılaşan Nagihan atamadığı halkayı almak için hamle yaptığı sırada yüzünü tahtaya çarptı. Acı çekmesine rağmen yarışmaya devam etti. Oyunu kaybeden Nagihan’a daha sonra Dr. Metin Kuş müdahale etti. Gözünün altında morluk oluşan Nagihan yarışmaya devam etti.