Abone Ol

Survivor'da Semih'ten İbrahim'e sumocu benzetmesi!

Survivor 2016 yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için karşı karşıya gelecekler... Ödül oyunu esnasında gergin anlar yaşayan Semih ile Gönüllüler takımı arasında tartşma çıkıyor. Semih “Bak oradan fıs fıs konuşuyor...

Semih'ten İbrahim'e Sumocu benzetmesi!

TV8’in ve ekranların en zorlu en heyecanlı yarışma programı olan Survivor 2016’nın 99. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Survivor 2016 yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyunu için zorlu bir parkurda mücadele edecekler. Nagihan ise bu akşamki ödül oyununda da oynayamazken takımına katkı sağlayamadığı için duygusal anlar yaşıyor. Semih ise onu teselli etmek için uğraşıyor.

SEMİH’TEN İBRAHİM’E “SUMOCU” BENZETMESİ

Ödül oyunu esnasında gergin anlar yaşayan Semih ile Gönüllüler takımı arasında tartşma çıkıyor. Semih “Bak oradan fıs fıs konuşuyor. Buraya sanki sumo güreşlerine hazırlanmaya gelmiş.” diyor. Nagihan’ın da bu sözler karşısında kahkaha atması Serkay’ı sinirlendiriyor ve “Siz ikiniz de gerçekten terbiyesizsiniz.” diyor. İbrahim ise Serkay’la dertleştiği esnada Semih’in kilosuyla dalga geçtiğini belirterek “Sen kimsin ya!” diyor.

sözcü