Abone Ol

Sevgililer Gününe Özel Kapadokya Tatili Ödüllü Pırlanta Kampanyası

Emel Pırlanta Sevgililer Günü Kampanyasında tüm ürünlerde Yüzde 60 indirimin yanı sıra, tek üründe 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde 2 kişilik 3 Gün 2 Gece Kapadokya tatili hediye ediyor.

Sevgililer Gününe Özel Kapadokya Tatili Ödüllü Pırlanta Kampanyası

Emel Diamond Sevgililer Günü’ne özel Kapadokya tatili hediye ediyor..

Mücevher ihracatında 3. sırada yer alan Emel Pırlanta, sektörde kampanya devi olmaya devam ediyor!

Emel Diamond Yönetim Kurulu Üyesi Gül Yetkin, kampanya hakkında şunları söyledi:

‘’Her Kadının Bir Emeli, Bir Pırlantası Olmalı’’ diyerek çıktığımız bu yolda, 32 yıldır binlerce kadını hayallerindeki pırlantalar ile buluşturduk. Hem yurtiçi hem de yurtdışında üretici firma olmanın yarattığı etki ile; ürünlerimizi daha uygun fiyata üreterek, daha ekonomik fiyatlarla piyasaya sürüyoruz.

Sevgililer Gününe Özel Kapadokya Tatili Ödüllü Pırlanta Kampanyası - Resim: 1
Gül Yetkin

Emel Pırlanta sertifikalı ürünlerimizin yanı sıra, uluslararası geçerliliği olan GIA ve HRD sertifikalı ürünlerimizle de geniş ürün yelpazesi sunuyoruz. Bu yıl, Sevgililer Günü’nde Emel Pırlanta ile başlayan hediye heyecanı, Kapadokya’da devam ediyor!

Hayalinizdeki Sevgililer Günü hediyenize daha kolay sahip olmanız için tüm ürünlerde Yüzde 60 indirimin yanı sıra, satın alacağınız tek üründe 10.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 2 kişilik 3 Gün 2 Gece Kapadokya tatili hediye ediyoruz!"

Sevgililer Gününe Özel Kapadokya Tatili Ödüllü Pırlanta Kampanyası - Resim: 2

Gül Yetkin'in detaylarını açıkladığı kampanyaya katılanlar eşsiz bir Kapadokya tatili yaşayacak. Emel Pırlanta müşterilerini Kapadokya’nın en güzel oteli Exedra Cappadocia Hotel’de ağırlayacak. Nevşehir’in tarihi atmosferini içinize çekerken, balonların görsel şöleni ile büyülenmeye hazır olun. İki kişilik bu eşsiz tatil fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin mücevher sektöründe en büyük sanal mağazası olan www.emelpirlanta.com da Pırlanta Tektaş Yüzük, Pırlanta Baget Yüzük gibi 50 ye yakın farklı ürün grubu ve kategoride hizmet vermeye devam ediyor.