Abone Ol

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu!

O Ses Türkiye yarışmasının finalinde Aziz Kiraz ve Emre Sertkaya kıyasıya mücadele etti. Halkın oylarıyla yarışmanın birincisi Gökhan ve Hakan'ın takımından Emre oldu.

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu!

Milyonlarca kişi tarafından izlenen 'O Ses Türkiye' programında 1. belli oldu. Gökhan ve Hakan'ın takımından Yarışmayı Emre Sertkaya kazandı.

O Ses Türkiye'nin 2 Şubat Salı akşamı yayınlanan final bölümünde Aziz Kiraz, Tankurt, Türkan Kürşat ve Emre Sertkaya yarıştı. Yapılan oylama sonucunda yarışmanın kazananı Gökhan ve Hakan'ın takımından Emre Sertkaya oldu.

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU EMRE SERTKAYA KİMDİR?

Sıradığı yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Emre Sertkaya, Gökhan ve Hakan’ın takımında yer aldı. Yarı finalde elenen Busegül’ün sevgilisi olan Emre, O Ses Türkiye birinciliğinin en güçlü adaylarındandı. Bileğinin hakkıyla yarışmayı kazandı..

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu! - Resim: 1

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu! - Resim: 2O Ses Türkiye'de final öncesi Tankurt ve Ebru Gündeş şov yaptı

AZİZ KİRAZ KİMDİR?

Aziz Kiraz, O Ses Türkiye’de 5 yıldır jüri üyeliği yapan ve birinciliği bir türlü elde edemeyen Hadise’nin finaldeki tek adayıydı. Hadise’nin şampiyonluk hayallerini yeniden yeşerten Aziz de birinciliği kazanamadı.

2016 yılı O Ses Türkiye birincisi kim oldu, şampiyon olan yarışmacı Gökhan ve Hakan'ın takımından çıktı. O Ses Türkiye birincisi SMS oylaması sonucunda belli oldu.

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu! - Resim: 3

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu! - Resim: 4O Ses'in yarı finali sosyal medyayı salladı

O Ses Türkiye yarışmasında bugüne kadar 4 birinci çıktı. Jüri koltuğunda yer alan isimlerden sadece Hadise O Ses Türkiye'de şampiyonluk yaşamayamadı. Herkesin aklında Hadise şampiyon olacak mı sorusu var. Aziz Kiraz ile finale kalan Hadise birinciliği en çok isteyen isim.

O Ses Türkiye 2016 birincisini belirleyen finale Murat Boz'un dışında tüm jüri üyeleri yarışmacı taşıdı. Saat 20.00'da canlı olarak ekrana gelen final gecesinde SMS oylaması sonuçları açıklanınca ilk şoku Ebru Gündeş yaşadı.

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu! - Resim: 5Gökhan ve Hakan'ın takımından O Ses Türkiye'ye damga vuran performans: Beni hor görme kardeşim

O SES TÜRKİYE İKİNCİ ELENEN KİM OLDU?
O Ses Türkiye finalinde ikinci performansların ardından nefes kesen bir eleme gerçekleşti. Bu kez elenen isim Gökhan ve Hakan'ın takımından oldu. Türkan Kürşad ikinci performansın ardından O Ses Türkiye birinciliğine veda etti. Hadise'nin yarışmacısı Aziz ile Gökhan ve Hakan'ın tamından Emre Sertkaya birinciliğin adayları olarak kaldı.

O SES TÜRKİYE FİNALİ İLK KİM ELENDİ?
O Ses Türkiye'ye ilk veda eden isim Tankurt Manas oldu. Tankurt Ebru gündeş'in takımında yer alıyordu. Haliyle Ebru Gündeş de şampiyonluğu kaybetmiş oldu. Şimdi finalde sadece Gökhan ile Hadise'nin yarışmacıları kaldı.

Türkan Kürşad O Ses Türkiye 2016 finalisti kimdir?: Hakan ve Gökhan'ın takımında yer alan Türkan Kürşad yarışmaya KKTC'den katıldı. Yetenek Sizsiniz yarışmasına da katılan Türkan finale kadar kalmıştı. Türkan Kürşad muhteşem bir yoruma ve sese sahip ve birinciliğin en güçlü adayı.


Tankurt Manas - O Ses Türkiye finalisti kimdir?:  Ebru Gündeş'in takımında yarışan Tankurt Manas rap tarzında söylüyor. Tankurt Manas'ı Hadise eleyince Ebru Gündeş almıştı. Tankurt Manas O Ses türkiye finalinde ilk elenen isim oldu. O Ses Türkiye finalindeki performansı;

Emre Sertkaya O Ses Türkiye finalisti kimdir? : Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya sıradışı yorumu ile dikkat çekiyor. Emre Sertkaya birinciliğin en güçlü adaylarından.

Aziz Kiraz O Ses Türkiye finalisti 2016 kimdir? : Aziz Kiraz Hadise'nin takımında finale kalan isim oldu. Hadise'ye şampiyonluk hayali gördüren Aziz Kiraz opera söylüyor. Hadise bu yıl Aziz Kiraz ile 4 sezondur görmediği birinciliğe ulaşabilir.

O Ses Türkiye'de şampiyon Emre Sertkaya oldu! - Resim: 6Hadise'nin Aziz Kiraz sevinci

O SES TÜRKİYE YARI FİNALDE ELENEN İSİMLER
Ali Dağaşan - Gökhan - Hakan'ın takımından
Busegül Yalçın - Ebru Gündeş'in takımından
Ali Mert Habipoğlu - Murat Boz'un takımından
Alpaslan Adsay - Gökhan ve Hakan'ın takımından

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KİM OLDU?
O Ses Türkiye 5. sezon şampiyonunun ararken bugüne kadar 4 birinci çıkardı. Peki O Ses Türkiye birincileri kimlerdi?

O SES TÜRKİYE 2012 BİRİNCİSİ
Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 1. sezon şampiyonu : Oğuz Berkay Fidan

O Ses Türkiye'nin ilk sezonu 2012 yılında Show TV kanalında ekrana gelmişti. Hadise'nin yarışmacısının dördüncü olduğu ilk sezonu Murat Boz'un yarışmacısı kazanmıştı. İlk sezonda diğer iki jüri üyesi Hülya Avşar ile Mustafa Sandal'dı.

O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ
Jüri : Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar
O Ses Türkiye 2. sezonu şampiyonu Mustafa Bozkurt oldu.

Murat Boz ile Mustafa Sandal'ın yarışmacıları 2013 yılında birinciliğin adayları olmuştu. Finalde ipi göğüsleyen Mustafa Sandal'ın yarışmacısı olmuştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2014 KİMDİ?
Jüri : Murat Boz, Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş
O Ses Türkiye 3. sezonu şampiyonu : Hasan Doğru

O Ses Türkiye jürisi değişirken 3. sezonda bir ilk de yaşandı. O Ses Türkiye 2014 yılı finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz'un takımından çıktı. Böylece Gökhan O Ses Türkiye'nin tüm dünya formatları içinde bir ilki oldu ve final dörtlüsünü tek bir jürinin yarışmacılarından oluştu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ 2015 YILI KİMDİ?
Jüri : Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur
O Ses Türkiye 4. sezonu şampiyonu : Elnur Hüseynov

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüriden ayrılan Murat Boz'un yerine Mazhar Alanson ve Özkan Uğur katıldı. 2015 yılının O Ses Türkiye şampiyonu Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Azerbaycanlı Elnur eşsiz sesi ve eğitimiyle daha ilk günden yarışmayı kazanmayı garantilemişti. Haliyle 2015 sezonu O Ses Türkiye için bilinenin tescil edildiği sezon oldu.