Abone Ol

O Ses'in yarı finali sosyal medyayı salladı

01 Şubat 2016 Pazartesi sosyal medya ratinglerinde bu hafta zirvede O Ses Türkiye yer aldı.

O Ses'in yarı finali sosyal medyayı salladı

O Ses Türkiye, finalistlerinin belli olduğu programda Aziz Kiraz, Emre Sertkaya, Türkan Kürşat ve Tankurt finalde yarışacak olan isimler oldu. Program 34.51 Somera Rating ile sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu.

Güneşin Kızları’nda Selin ve Ali’nin sahneleri çok konuşulurken, dizi sonunda bir sonraki bölüm fragmanın gösterilmemesi takipçilerde büyük tepki yarattı. Dizi 19.76 Somera Rating ile sosyal medyada en çok 2. yapım oldu.

Fatih Portakal ile Ana Haber’de program etiketi #neoldu idi. Ülkenin geleceğiyle ilgili önerilerin Twitter’da paylaşıldığı program 7.82 Somera Rating ile en çok konuşulan 3. yapım oldu.

Kısmetse Olur, Cansel ve Eser ile ilgili yorumlar ses getirdi. Melis ve Dani’nin  davranışları ise büyük tepki topladı. Program 5.82 Somera Rating ile en çok konuşulan 4. yapım oldu.

En çok konuşulan 5. Yapım Kırgın Çiçekler oldu. Takipçiler tarafından Songül ve Cemre’nin sahneleri çok beğenilirken Gökhan’ın vedası izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Dizi 4.39 Somera Rating ile en çok konuşulan 5. yapım oldu.

O Ses'in yarı finali sosyal medyayı salladı - Resim: 1