Abone Ol

Gökhan ve Hakan'ın takımından O Ses Türkiye'ye damga vuran performans: Beni hor görme kardeşim

MEDYAFARESİ- O Ses Türkiye Çeyrek Final gecesi muhteşem canlı performanslara sahne oldu. Gökhan ve Hakan, takımlarındaki Emre Sertkaya, Alpaslan Adsay, Ali Dağaşan ve Yusuf Yüksek, Beni Hor Görme Kardeşim'i söyledi.

O Ses Türkiye'de Gökhan'ın takımından müthiş performans

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve kardeşi Hakan Özoğuz'un takımı muhteşem Performansları ile ekran başındakileri ve seyircileri coşturdular.

O Ses Türkiye Çeyrek Finali kıran kırana geçti. Gökhan ile Hakan takım üyeleri, Emre Sertkaya, Alpaslan Adsay, Ali Dağaşan ve Yusuf Yüksek ile sözleri halk ozanı Aşık Veysel'e ait olan ‘Beni Hor Görme Kardeşim’ türküsünü söylediler.

İşte o muhteşem performans...

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye'de bu hafta final heyecanı yaşanırken yarışmanın bu akşamki bölümüne Gökhan ve Hakan ikilisinin yarışmacıları ile birlikte yaptıkları performans damgasını vurdu.
Gökhan ve Hakan'ın çeyrek finale kalan yarışmacıları ile söyledikleri Aşık Veysel'in "Beni Hor Görme" adlı eseri ile Ötme Bülbül isimli türkü büyük beğeni topladı. İkilinin yarışmacıları ile birlikte seslendirdikleri türküler sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

O Ses Türkiye'yi sallayan düello!

O Ses Türkiye'de inanılmaz olay! Sevgililer eşleşince...

O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı'nın Hadise yorumu izleyicileri kahkahaya boğdu

O Ses Türkiye'de 3 güzelin düellosu

Gökhan ve Hakan'ın takımından O Ses Türkiye'ye damga vuran performans: Beni hor görme kardeşim - Resim: 1

Gökhan ve Hakan'ın takımından O Ses Türkiye'ye damga vuran performans: Beni hor görme kardeşim - Resim: 2