Abone Ol

Muharrem İnce Nagehan Alçı tartışması Youtube'da rekor kırıyor

30 Mayıs 2018 akşamı Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programına katılan CHP Cumhurbaşkanı Muharrem İnce'nin videosu Youtube'da da rekor kırıyor. Programın tam kaydı trend videolar listesinde 625 binden fazla izlenmeyle ikinci sıraya yerleşti.

Muharrem İnce Nagehan Alçı tartışması Youtube'da rekor kırıyor

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 30 Mayıs akşamı Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programına konuk olmuş, Gazete Habertürk yazarı Nagehan Alçı Gazete Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ve gazeteci Gürkan Hacır’ın sorularını yanıtlamıştı.

Didem Arslan’ın sunduğu program reyting listesinde zireveye yerleşmiş günün en çok izlenen programı olmuştu.

Muharrem İnce Nagehan Alçı tartışması Youtube'da rekor kırıyor - Resim: 1Muharrem İnce Nagehan Alçı'yı bozdu: O soruyu Erdoğan’a sorabilir misin?

YOUTUBE’DA DA REKOR KIRDI

Program YouTube’da da rekor kırdı. Program yayınlanmasının üzerinden  iki gün gecmesine rağmen youtube’daki trend videolar listesine girdi. İnce’nin konuk olduğu Türkiye’nin Nabzı isimli programın o geceki bölümünün tam hali 625 bin gibi bir tıklanma oranıyla kırılması güç bir rekora imza attı.

Muharrem İnce Nagehan Alçı tartışması Youtube'da rekor kırıyor - Resim: 2Nagehan Alçı’ya ayar veren İnce Twitter’ı salladı

NAGEHAN ALÇI TT OLMUŞTU

Muharrem İnce’nin canlı yayında özellikle Nagehan Alçı’ya verdiği yanıtlar sosyal medyada TT listesine girmişti.