Abone Ol

Miranda Kerr'den podyumda inanılmaz frikik!

Meksika'daki Liverpool moda festivalinde podyuma çıkan Miranda Kerr, frikik verdi.

Miranda Kerr'den podyumda inanılmaz frikik!

Avustralyalı süper model Miranda Kerr, Eva Brazzi imzalı Liverpool tasarımlarını tanıtmak için gittiği Meksika'da kameralar tarafından adım adım izlendi. Podyumda yürüyen Miranda, pembe elbisesinin yırtmacının uzun olması nedeniyle frikik verdi. İç çamaşırı görünen Miranda, bozuntuya vermeden gülümseyerek yürümeye devam etti.

Başkent Meksiko'da araya bir de reklam filmi sıkıştıran Kerr, kırmızı renkli klasik bir arabanın sürücü koltuğuna oturarak kameraların karşısına geçti.

Çekimler sırasında hayranlarıyla da bir araya gelen model, güzelliğinin ve parlak cildinin sırrını anlattığı 'Treasure Yourself' kitabını da imzaladı. Çekim sonrası pudra pembesi bir kıyafetle podyuma çıkan Kerr, formundan ve zarafetinden bir şey kaybetmediğini de gözler önüne serdi.

OĞLUNU ÇOK ÖZLÜYOR
Ünlü model, daha önce hamileliği sırasında aldığı kiloları veremediği takdirde mesleğini tamamen bırakacağını söylemişti. Meksika'da daha uzun kalmak istediğini, ancak eşini ve dokuz aylık oğlunu çok özlediği için bir an evvel Yeni Zelanda'ya dönmesi gerektiğini belirten 28 yaşındaki Kerr, bir gün süren reklam çekimi ve defile sonrası ülkeden ayrıldı.



MIRANDA KERR NEFES KESEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ…