Abone Ol

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç, Tatlı İntikam peşinde

Kanal D’de, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Hazal Türesan, Zeyno Gönenç ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı “Tatlı İntikam” adlı yeni bir dizi başlıyor.

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç, Tatlı İntikam peşinde

Barış Erçetin’in yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan’ın kaleme aldığı dizinin Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan tanıtım filmi, ekranda dönmeye başladı.

Yakında izleyiciyle buluşacak “Tatlı İntikam”, Pelin’in aşık olduğu adam tarafından düğün günü terk edilmesiyle başlayan olaylar zincirini konu alıyor.

 Leyla Lydia Tuğutlu fotoğrafları 

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç, Tatlı İntikam peşinde - Resim: 1Leyla Lydia Tuğutlu: Sevişme sahnesinde midem ağrıdı

Miss Turkey 2008 birincisi ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde, Berlin’de dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Tuğutlu, ilk okula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. “Miss Turkey 2008” güzellik yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye'nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye'yi Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde yapılan “Miss World” yarışmasında temsil etti. 2005'te “Best Model of Turkey” yarışmasında “Best Promising” seçilerek 2006'da Çin'de yapılan “Miss Tourism Queen International”da “Princess” ödülüne layık görülmüştür. “Fashion TV Moda Oskarları 2007”de “Gelecek vaad eden model” seçildi. Tuğutlu, Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. “Es-Es” dizisi'nde İrem karakterini, “Karadayı” dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşi rolündeki “Songül” karakterini, “Kiralık Aşk” dizisinde “İz” karakterini canlandıran Tuğutlu, son olarak başrolünü Çağatay Ulusoy ile paylaştığı sinema filmi "Delibal"da başrol oynadı.