Abone Ol

Kızılay Edremit Şube Başkanı Eğlence Görüntüleri İçin: Ne Oynadık , Ne Zıpladık, Sadece Yemek Yedik

Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 44 bini aşkın insan hayatını kaybederken, Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve yönetim kurulu üyesi Cevdet inalkaç’ın 25 Şubat’ta bir eğlence mekanındaki görüntüleri tepki çekti.

Kızılay Edremit Şube Başkanı Eğlence Görüntüleri İçin: Ne Oynadık , Ne Zıpladık, Sadece Yemek Yedik

Mekân yaptığı açıklamada, söz konusu eğlenceyi, gelirini depremzedelere bağışlamak için düzenlediğini, Kızılay yöneticilerinin de kendilerine yardımcı olup, misafir olarak destekte bulunduklarını söyledi. Himmet Bora, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık ne zıpladık. Sadece yemek yedik” dedi.

Kızılay’ın yardım kuruluşları ve deprem bölgesinde yardım faaliyetined bulunmak isteyen şirketlere parayla çadır ve gıda satmasıyla ilgili tartışma sürerken, Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında ocak başında ve sanatçı eşliğinde çekilmiş görüntüleri dikkati çekti.

Mekândan açıklama: Geliri depremzedeler için bağışlandı; Cevdet inalkaç ve Himmet Bora yanımızda olup katkıda bulunmuştur
Söz konusu geceyi düzenleyen mekândan, “İşletmemizde 25 Şubat cumartesi düzenlenen geceden kazanılan gelir; depremzedeler bi miktar yardımcı olmak için yapılmıştır ve gerekli yardım kuruluşlarına bağışlanmıştır. Böyle bi hassas dönemde olduğumuz için işletmemiz böyle bir amacı olan bir etkinliği reklam etmeme kararı almıştır. Böyle bi etkinlikte bize yardımcı olan 'Cevdet inalkaç' ve misafiri olarak yanımızda olup, desteklerini esirgemeyen genel başkanımız 'Himmet Bora' katkıda bulunmuştur. Kendilerine yapılan iftira, hakaret şuçlamaları yalanlıyoruz. Bütün şeffaflığıyla aktarıyoruz ve ilerleyen günlerde bağış makbuzumuzu kamuoyuna sunacağız” açıklaması geldi.

Himmet Bora: Ne oynadık, ne zıpladık, sadece yemek yedik
Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre, Himmet Bora da söz konusu görüntüyle ilgili, “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” dedi.