Abone Ol

Kısmetse Olur’un akıbeti ne olacak?

Noluyotv yazarı Ziyan Ziyangil Kısmetse Olur'un neden yayınlanmadığıyla ilgili önemli saptamalar yaptı.

Kısmetse Olur’un akıbeti ne olacak?

İşte o yazı..

Epilasyondan tutun da televizyon kanallarına kadar geniş bir yelpazeyi konu alabilen bir “Kanun Hükmünde Kararname” ansızın hayatımızın ortasına düşebiliyor. Geçtiğimiz hafta sonu son derece belirsiz ifadeler içeren bir KHK ile bir çok kanal sıkıntıya girdi. Haftasonu boyunca programlar yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı diye beklerken olan sadece ve sadece Kısmetse Olur’a oldu!

KHK haberinin hemen ardından ilk açıklamayı yapan Kısmetse Olur’un yapımcılarından Haluk Şirin olmuştu. Twitter üzerinden bir açıklama yapan Şirin, Kısmetse Olur’un KHK nedeniyle yayından kaldırıldığını söyleyerek tüm fanlara bir veda mesajı yollamıştı. KHK’da yer alan söz konusu ifadenin (sanki özellikle belirsiz olması için yazılmış gibi) evlilik programlarını değil de 0800lü tanışma hatlarını yayınlayan programları kapsadığı haberleri çıktıktan hemen sonra geri adım atan Haluk Şirin, programın pazartesi günü yayında olacağını ve yeniden çekim planlaması yaptıklarını açıklamıştı. Diğer yapımcı Caner Erdem ve Kısmetse Olur’un resmi Instagram hesabı da aynı açıklamayı paylaşmışlardı. İşte bu kısımdan sonrası tabir-i caizse tam bir kaos.

Önce programın 2 Mayıs Salı günü yayınlanacağı açıklandı. Ancak Salı günü ekran karşısına geçenler Kısmetse Olur yerine Bana Her Şey Yakışır ve Evim Şahane’nin tekrar bölümleriyle karşılaştılar. Edinilen bilgilere göre bu esnada yapımcılar ve Kanal D yetkilileri programın akıbeti ile ilgili bir toplantı halindeydi. İddialara göre kanal, programla ilgili çok fazla şikayet olması ve arka planda yaşanan şiddet olaylarının birden fazla kez sızdırılması nedeniyle riske girmek istemiyor bu nedenle programı yayınlama konusunda tereddüt ediyordu. Bu toplantılar sonuçsuz kaldı ve Haluk Şirin Twitter hesabından tekrar bir açıklama yaparak programın yayınlanmamasının “kanalın insiyatifi” olduğunu söyledi. Bu arada programın çekimleri hali hazırda devam ediyor. Ayrıca henüz Kanal D’nin resmi sitesinde yer almasa da Digiturk ve Tivibu gibi platformların yayın akışında cumartesi 23.45’te Kısmetse Olur görünüyor. Yani kanal programı yayınlamaya karar verdiyse/vermişse bile artık sadece Cumartesi akşamları yayınlayacak.

Dikkat çeken bir diğer olay ise programın akıbeti henüz belli değilken Production House’un Youtube kanalı Özel Hayatım’da yayınlanan bir video oldu. Programın devam edeceğine dair üstü kapalı sinyaller verilen videoda Kısmetse Olur’da aday olmak isteyen kişilerin Production House’a başvuru yapması istendi!

(Kaynak: noluyo.tv)