Abone Ol

Kısmetse Olur'a veda eden Hazal Babalık kimdir?

Hazal Babalık'ın Kısmetse Olur evinden ayrılmasından sonra memleketi olan Rize'ye gittiği belirtildi.

Kısmetse Olur'a veda eden Hazal Babalık kimdir?

Karadeniz kültürünü ekrana yansıtan ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Hazal Babalık, bu hafta Kısmetse Olur'a veda etmişti. İlk günden beri evin gözde adaylarından Semih Kurtulmuş ile yakınlaşan Hazal Babalık, Kısmetse Olur'a geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.
Kısmetse Olur'un 11 Aralık haftası elemesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Birliktelikleri çok sevilen Hazal ve Semih için kötü bir Kısmetse Olur finali yaşandı. Hazal eve veda eden isimlerden biri oldu, herkes gözyaşlarına boğuldu. İşte Kısmetse Olur haftanın finalinden detaylar...

Toplamda 17 oy kullanılan Kısmetse Olur'da eleme potasında dört kişi yer aldı. Damatlar evinde Onur ve Şahin sona kalırken gelin adaylarınan Esra ve Hazal kaldı. Çeki alan kişi evinden bir kişiyi koruyabilecekti. Kısmetse Olur'da bu hafta üç kişi elendi...

Bu hafta Kısmetse Olur'da Adnan ve Didem arasında yapılan oylamada çekin sahibi Adnan oldu. Adnan'ın çeki almasıyla birlikte Hazal ve Esra gelinler evine veda etti. Damat adaylarından ise Şahin Kısmetse Olur'a veda etti.
HAZAL BABALIK GERİ DÖNECEK Mİ?

Rize'de hasret gideren Hazal'ın oldukça üzgün olduğu ancak belli bir süre sonra tekrardan Kısmetse Olur evine dönmesi bekleniyor.

HAZAL BABALIK KİMDİR?

Her defasında tam bir laz kızı olduğunu ifade eden ve davranışlarıyla da Karadeniz kültürünü yansıtan Hazal Babalık, 1996 yılında Rize'de dünyaya geldi. 1.75 boyunda olan gelin adayı, Marmara Üniversitesi'nden mezun oldu. Geçtiğimiz sezonun olduğu gibi bu sezonun da en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Semih Kurtulmuş ile ilk günden beri bir ilişki yaşayan Hazal Babalık, programın tanıtım bölümünde beklentilerini şu sözlerle tamamlamıştı: “Duygusalım üzülünce de sevinince de ağlarım gözyaşım gözümün ucunda. Ama uyarıyorum tam bir Laz kızıyım. Benim ile horon oynayacak kah gülecek kah ağlayacak birisini arıyorum. Dilerim bu evde dilediğim kişi ile tanışırım.” Kısmetse Olur’a dahil olduktan sonra takipçi kitlesini büyük oranda artan Hazal Babalık, İnstagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.