Abone Ol

Kısmetse Olur son bölüm 13 Aralık Salı kim elendi?

Eleme bölümü için net tarih ise bugün belli oldu. Kısmetse Olur eleme bölümü 13 Aralık Salı günü 12.45'te izleyicisi ile buluştu.

Kısmetse Olur son bölüm 13 Aralık Salı kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı az önce belli oldu. Bu hafta çok farklı bir eleme ile izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur'da dört aday eleme potasına kaldı. Yapılan oylama sonucunda Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isimler gelin adaylarından Hazal ve Esra, damat adaylarından ise Şahin oldu.

Kısmetse Olur'da bu hafta yer yerinden oynadı. Toplamda 17 oy kullanılan Kısmetse Olur'da eleme potasında dört kişi yer aldı. Damatlar evinde Onur ve Şahin sona kalırken gelin adaylarınan Esra ve Hazal kaldı. Çeki alan kişi evinden bir kişiyi koruyabilecekti. Kısmetse Olur'da bu hafta üç kişi elendi...


Bu hafta Kısmetse Olur'da Adnan ve Didem arasında yapılan oylamada çekin sahibi Adnan oldu. Adnan'ın çeki almasıyla birlikte Hazal ve Esra gelinler evine veda etti. Damat adaylarından ise Şahin Kısmetse Olur'a veda etti.

KISMETSE OLUR FİNALİNDE ÜÇ KİŞİ Mİ ELENDİ?

Geçtiğimiz günlerde final fragmanı yayınlanan Kısmetse Olur finalinde önemli gelişmeler yaşandı. Çok farklı bir eleme sonucunda gelin adaylarından Hazal ve Esra, damat adaylarından ise Şahin yarışmaya veda etti.