Abone Ol

Kardashian ailesinin dergi laneti

ABD’li TV yıldızı ailesi Kardashian’ların, kapağında yer aldıkları dergilerin tirajlarını düşürdüğü öne sürüldü. Bu durum, Kardashian ailesinin eski popülerliğini yitirdiği şeklinde haberlerin çıkmasına neden oldu.

Kardashian ailesinin dergi laneti

WWD (Women’s Wear Daily) şirketinin verilerine göre, kasım ayında ailenin tüm ünlü kadınlarına kapağında yer veren Cosmopolitan’ın tirajı yüzde 18 düşerken, 35 yaşındaki Kim Kardashian’ın kapak olduğu Glamour Dergisi’nin temmuz sayısı, yüzde 14.6 düşüş yaşamıştı.

Son dönemlerde Kim Kardashian’dan daha öne çıkan isimlerden üvey kardeşi Kylie Jenner için de durum değişmemiş, 18 yaşındaki model Cosmopolitan Dergisi’nin Şubat 2015 sayısına kapak olduğunda derginin satışı ortalamanın altında kalmıştı.

Ancak bu durumun tek istisnası olarak, Vanity Fair Dergisi’nin 66 yaşındaki Caitlyn Jenner’a kapakta yer verdiği temmuz sayısı gösterildi.

Kardashian’ların üvey, Kendall ve Kylie Jenner’ın öz babası olan Bruce Jenner’ın cinsiyet değiştirdikten sonra Caitlyn adıyla Vanity Fair’e verdiği pozlar derginin söz konusu sayısında tirajı yüzde 264 artırmıştı.

Kardashian ailesinin dergi laneti - Resim: 1Kardashian: Fakirlere soyunmam

Kardashian ailesinin dergi laneti - Resim: 2Kardashian'ın poposu Apple'a ilham verdi

Kardashian ailesinin dergi laneti - Resim: 3Kardashian'ın göğüsleri elbiseden taştı

Kardashian ailesinin dergi laneti - Resim: 4Kocası basılan çirkin Kardashian intikamını aldı