Abone Ol

Kardashian: Fakirlere soyunmam

Geçtiğimiz aylarda kardeşleriyle birlikte rol aldığı tv şovu için St. Barths’a giden Khloe Kardashian, tatil fotoğraflarını kendi web sitesi ve telefon uygulaması üzerinden paylaştı.

Kardashian: Fakirlere soyunmam

Tatil sırasında birbirinden seksi pozlarını Instagram hesabından paylaşan Khloe Kardashian, çıplak fotoğrafını ise en sona bırakıp duyurusunu da yine Instagram hesabından yaptı.

Fotoğrafın bir kısmını koyup “St.Barts tatilinde Joyce Bonelli, Jen Atkin ve onun fotoğrafçı kocası Mike Rosenthal da sizimle birlikteydi. Hazırlıksız bir çekim yapmaya karar verdik. Sonunda bu poz ortaya çıktı.” notunu ekleyerek paylaşayan Khloe’nin fotoğrafının tamamını görmek isteyenler ise uygulamayı paralı olarak telefonundan indirerek ulaşabildi. Kardashian’ın bu tavrı ise adeta ‘fakirlere soyunmam’ dedirtti.

Kocası basılan çirkin Kardashian intikamını aldı

Kardashian: Fakirlere soyunmam - Resim: 1

Khloe, ablasının tahtına oturacak

Khloe Kardashian'ın babası kim?

Khloe uğraştı, sonunda büyüttü

Yıllarca Kardashian ailesinin en çirkin üyesi olduğunu söyleyen Khloe Kardashian, web sitesinde pozu hakkında “Her ne kadar bedenimi bu şekle sokmak için çok çalışmış olsam da yine de bu poza baktığımda bu cesareti nereden bulduğuma şaşırıyorum” yorumlarını yaptı.