Abone Ol

İpek Atcan kimdir?

1988 Ankara doğumlu İpek Atcan'ın İstanbul Üniversitesi Latin Dili ve Edebiyatı'nda başlayan yüksek öğrenimi, İSTA İletişim Akademisi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü'nü birincilikle tamamlayarak son buldu.

İpek Atcan kimdir?

Öğrencilik yıllarında profesyonel olarak voleybol oynayan İpek Atcan'ın aynı zamanda kayak sporunda da dereceleri vardır.

İçindeki müzik tutkusu yolunun BLUE JEAN dergisiyle kesişmesine sebep oldu ve 2005-2010 yılları arasında BLUE JEAN için röportajlar yapıp yazılar yazdı.

2010 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Gürcistan'ın uluslararası tanıtım ekibinde çalışırken tanıştığı ünlü Fransız koreograf REDHA Benteifour'un teşviki ile sahneye adım atan İpek Atcan, Kasım 2010'da Paris'te düzenlenen Dünya Eskrim Şampiyonası açlış töreninde canlandırdığı Fransa'nın özgürlük simgesi Marianne rolüyle, uluslararası otoritelerin dikkatini çekerek isminden söz ettirmeye başladı.

Gaye Sökmen Ajans'ın temsil ettiği İpek Atcan 2010 - 2011 sezonunda Dream Tv'de canlı yayınlanan YÜXEXES programını sunmuştur. Halen her Salı akşamı Dream Tv'de ANA SAHNE programını sunmaktadır.