Abone Ol

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy Yeni Dizi İmkansız İçin Buluştu

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy, FOX TV'nin yeni sezon tanıtım filminde ilk kez bir araya geldi.

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy Yeni Dizi İmkansız İçin Buluştu

Fox TV ekranında 2021 – 2022 sezonu çok farklı geçecek. Kanalın dizi oyuncularının yer aldığı yeni sezon tanıtım filminde çok hoş detaylar vardı. Özellikle çok önemli ekran yüzlerinin Fox TV’de birbirinden farklı projelerle yer alacak olması tüm izleyicilerin ilgisini çekti.

Bu projelerden birisi de henüz hazırlıkları devam eden İmkansız isimli dizi… Hazal Kaya ile yapılan anlaşma ile ortaya çıkan dizide erkek başrol olarak da Buğra Gülsoy’un yer alacağı ortaya çıkmıştı. İki ünlü ismin yeni sezonda yeni bir dizide buluşması hayranlarını çok memnun etti.

İki ünlü oyuncu Fox TV’nin yeni sezon tanıtım filminde ilk kez bir araya geldi.

En son yine Fox TV ekranında Bizim Hikaye isimli diziyle yer alan Hazal Kaya, 2 yıllık aranın ardından yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak. Buğra Gülsoy ise geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koydu.

İmkansız isimli dizinin detayları da çok heyecanlandırıyor. Hazal Kaya’nın canlandıracağı karakter geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş birisi olacak.

Medyapım tarafından hazırlıkları titizlikle yürütülen İmkansız isimli dizi Japonya’da ses getiren Oasis dizisinin uyarlaması olacak.

İki ünlü oyuncunun İmkansız dizisinden önce Fox TV’nin yeni sezon tanıtımında yer almaları ve ilk kez bir araya gelmeleri dizi hayranları için güzel bir sürpriz oldu.