Abone Ol

Gürcü liderin seks skandalları patladı!

Gürcistan medyası 4 gün önce siyasete veda eden Gül Devrimi lideri Saakaşvili'nin seks skandallarını ortaya saçtı.

Gürcü liderin seks skandalları patladı!

Gürcistan’da 2003 yılındaki Gül Devrimi ile siyaset sahnesine giren ve 10 yıl boyunca bu ülkenin yönetimini elinde bulunduran Mikhail Saakaşvili, anayasaya göre üçüncü kez başkanlığa aday olamadığı için 17 Kasım’da resmen emekli olarak koltuğunu Giorgi Margvelaşvili’ye bıraktı. Ancak Gürcü basını, Saakaşvili’nin ilk emeklilik gününde karıştığı seks skandallarını tek tek yazdı. Haftalık Horonika Nedeli gazetesi, bir başkanlık çalışanına dayandırdığı haberinde Saakaşvili’nin eğlencelerinin iş adamlarından zorla alının paralarla kurulan fondan karşılandığını öne sürdü.


İşte Gürcü liderin kaçamakları;

- 2008 yılında başkanlık seçimlerini kazanınca, Tiflis Belediye Başkanı Giorgi Ugulava, ve şu anda bu örtülü ödenekten yapılan harcamalardan yargılanan yargılanan dönemin içişleri bakanı Bachana Akhalaia ile birlikte Miss Ukrayna yarışmasına katılan iki güzelle birlikte Londra’ya aleme gitti. Seks aleminin faturası bu fondan ödendi.

- 2012 yılı sonunda Washington’a giden Saakaşvili, kaldığı Mandarin Oriental oteline 10 hayat kadını çağırttı. Aynı otelde kalan İtalyan siyasetçiler de kalıyordu.

- 2010 yılında Portekiz’in başkenti Lizbon’da yapılan NATO zirvesinde Tiara Park Atlantic otelinde kalan Saakaşvili, 80 hayat kadını çağırarak Ermeni delegasyonuyla birlikte NATO’ya katılımlarını kutladı. Aynı otelde kalan Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy polisi arayarak seks partisini bozdu. Gürcü hükümeti skandalın üstünü örttü.

Mikhail Saakaşvili’nin bu ödenekten hoşuna giden kadınlara da çok pahalı hediyeler aldığını öne süren gazete, Gürcü liderin hayranı olduğu Ukraynalı şarkıcı Ivanna Melay’ı devlet televizyonunda 300 bin dolara işe aldığını yazdı.