Abone Ol

İngiliz damat düğünde Mesut Özil için konuşma yaptı!

İngiltere'de bir düğünde damadın yaptığı duygusal konuşmayı Mesut Özil'e ithaf etmesi, başta gelin olmak üzere herkesi önce şoke etti sonra kahkahaya boğdu.

Damat düğünde Mesut Özil için konuşma yaptı

Arsenal taraftarı olduğu tahmin edilen damat, düğün yemeği sırasında bir konuşma yapmak için ayağa kalktığında kimse böyle bir şey olabileceğinden şüphelenmedi. Genç adam sözlerine, "Sanırım bu salondaki herkes, bu kişinin beni dünyadaki en mutlu insan yaptığını biliyor" diye başladı ve şöyle devam etti:

"Her sabah yatakta gözlerimi açıyorum ve bu insanın hayatımda olduğuna inanmaya çalışıyorum. Kendimi aşırı şanslı hissediyorum. Umuyorum bu kişi kalbimin derinliklerinde benim için ne kadar büyük bir anlam ifade ettiğini biliyordur."

İngiliz damat düğünde Mesut Özil için konuşma yaptı! - Resim: 1Mesut Özil'in maçtan önceki duası İngiltere'yi salladı

'KADEHLERİMİZİ ONUN ŞEREFİNE KALDIRABİLİR MİYİZ?'
Bu noktada gelinin gözlerinin dolduğu, eliyle gözlerini sildiği fark edildi.

Ve damat konuşmasını şu ifadelerle tamamladı: "İnsana böyle hissettiren birini bulmanın ne kadar zor bir şey olduğunu biliyorum ve bunu asla hafife almayacağım. Bu nedenle şimdi hepimiz kadehlerimizi onun şerefine kaldırabilir miyiz? Mesut Özil!"

İngiliz damat düğünde Mesut Özil için konuşma yaptı! - Resim: 2Mesut Özil'in sevgilisi Mandy'den çarpıcı itiraflar!

Damat bu esnada videoda görünmeyen bir yeri de selamlarken bütün salon bir anda kahkahalara boğuldu. Gelin ise eşine önce hafifçe kızdı, sonra o da kahkahalarını tutamadı.(Hürriyet)