Abone Ol

Mesut Özil'in sevgilisi Mandy'den çarpıcı itiraflar!

FOTO GALERİ- Ünlü futbolcu Mesut Özil'le aşk yaşayan seksi şarkıcı Mandy Capristo, çok özel soruları yanıtladı.

Mesut Özil'in sevgilisi Mandy'den çarpıcı itiraflar!

Mesut Özil ve Mandy Capristo... FOTO GALERİ


Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil'in aşkı Mandy Capristo, Bild gazetesine konuştu.


Mesut Özil ile Londra'daki yaşamlarını anlatan Capristo, sakin bahçeli bir evde yaşadıklarını, rahatça yürüyüş yapabildiklerini söyledi.
Yemek yapmayı beceremediği için evde yemek yapmadığını belirten Capristo, Mesut Özil'in çok iyi yemek yapabildiğini söyledi. Capristo evde bir hizmetlileri olduğunu ancak kendilerinin de mutfakta bulaşık yıkadıklarını söyledi.


Mesut Özil'in Bay ve Bayan Ozisto başlığıyla paylaştığı bir fotoğraf hatırlatılarak gizlice yüzük takıp takmadıkları sorulan Capristo şu yanıtı verdi:
'Hayır fakat bu fotoğraf aynı yolda ilerlemek istediğimizi gösteriyor. Nişanlanmış veya evlenmiş değiliz. Biz bir takımız. Ozisto da bizim takımımızın adı.'
Röportajda Mesut Özil'in Real Madrid'den ayrılmasına yaşadığı aşk ilişkisinin sebep olduğunun iddia edildiğini hatırlatan Capristo'ya 'Mesut bir aşk maceranızını affeder mi?' sorusu soruldu.


Capristo'nun yanıtı ise şöyle oldu: 'Dürüst olmak gerekirse eğer bir kadın bir aktör ya da futbolcunun yanında olursa bu ilişkiyle ilgili hemen söylentiler başlıyor. Bir yıldızın yanında yaşamak her zaman kolay olmuyor. Fakat Mesut'un beni öyle bir duruma sokmayacağını bildiğim için ben de ona öyle bir şey yapmam. Güven ya da güvenme. Bir ilişkide sınırları kim geçerse geçsin ilişki yok olur. Top dışarı gider. Bu konuda açık fikirlere sahibim.'